News.zip - a 2013. 44. hét legfontosabb hírei

2013. november 03.
2.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Újabb hét telt el és megérkezett a november is, így már tényleg a küszöbön várakozik a 2014-es év, mely játékokban és technológia dolgokban igen erős évnek ígérkezik, ám 2013-at sem kell még leírni, hiszen a hétre is jutott bőven olyan hír, amelyek megérdemlik, hogy összefoglalónkban szerepelhessenek.

Ahogyan említettük, az érdekes hírek most sem kerültek el minket és ahogyan szinte minden összefoglalónkban lenni szokott, az elején egy játékot választunk ki, melyre kicsit több időt szentelünk és bemutatjuk az összes megjelenés előtti fejleményt vele kapcsolatban.

Mai kiszemeltünk a Call of Duty széria, annak is főként a hamarosan érkező, Ghosts nevet viselő példánya. A megjelenés közeledtével egyre több információ szivárog ki vele kapcsolatban, így a héten megismerkedhettünk a a Call of Duty: Ghosts többjátékos pályáinak és játékmódjainak listájával. A hír alapján megállapíthatjuk, hogy igen sok pálya lesz majd a játékban, valamint a multiplayer módok kedvelői is remek kikapcsolódásra találnak majd. A különleges játékmódokban sem lesz hiány, hiszen érkezik egy Extinction nevű játékmód, melyet a héten hivatalosan is bejelentettek. A nemrég érkezett videónak köszönhetően szinte már mindent tudunk a különleges módról, mely tulajdonképpen a korábbi zombis átalakítások modernebb és többszintű megfelelője lesz.

Nemcsak az űrlényekkel tarkított rész kapott mozgóképet a héten, hanem a Free Fall térképről is érkezett egy rövid bemutató. A közeli és a távolabbi jövő is szóba került az elmúlt néhány napban, ugyanis kiderült, hogy hivatalosan is csak 720p-ben fut Xbox One-on a Call of Duty: Ghosts, ami nem túl jó hír a Microsoft és a közeljövőben Xbox One-t vásárolni kívánó személyek számára, hiszen a konkurens Playstation 4-en a 720p helyett 1080p-t kapnak a felhasználók. A játék egyébként mindkét konzolon 60fps-sel fog futni és ehhez az értékhez akarták beállítani a felbontást is. A másik, jövőt érintő hír már egy másik CoD kapcsán merült fel. A Modern Warfare sorozat folytatásáról lenne szó, melyet nagyon várnak már a játékosok, ám sajnos a megjelenés még jóval odébb van, hiszen egyelőre tervben sincs a folytatás.

Ennyi lenne erre a hétre a Call of Duty termésünk, reméljük azért sokakat érintenek a hírek, hiszen mindenképpen kipróbálásra érdemes játék fog érkezni november 5-én. Nem fog azonban érkezni az ingyenes Command & Conquer játék, mely a Command & Conquers: Generals 2 nevet kapta volna. A projekt lefújásának oka több különálló tényezőben keresendő. Az egyik a játék ingyenessé tétele, melyet kevés vállalat bír el, habár az Electronic Arts pont ezek közé sorolandó. A másik ok az alfa tesztek közben kialakult véleményezés, melyek nem éppen pozitív töltetűek voltak.

Azért még nincs minden veszve, érkeznek szép számmal ingyenes megoldások. A héten debütált a Steam rendszerén a RIFT névre hallgató játék, melyet ingyenes be lehet szerezni a már 65 millió tagot számláló rendszeren keresztül. Természetesen a játék kapcsán is van mire költeni a pénzünk, ha nagyon szeretnénk, hiszen több bundle csomag közül is választhatunk az ingyenes játék mellett.

News.zip - a 2013. 44. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Örülhetnek azonban az autós játékok kedvelői, hiszen egy nagyon hangulatos trailerrel csigázták fel a kedélyeket. A CryEngine szimpatizánsai is boldogok lehetnek, hiszen kiderült, hogy Az Arkane Studios és a Battlecry Studios is CryEngine-t használ legújabb játékához, tehát a minőségi alap már biztosan rendelkezésre áll a fejlesztők számára. Arról, hogy ezek az alkotások mik lehetnek, és mikor jelennek meg, még nem tudunk pontos információkat.

Nemcsak a Call of Duty játékok foglalkoznak a katonák életével, hanem például az ARMA is, melynek harmadik része igencsak megosztóra sikeredett. Tesztünkben a kampány lehetőséget hiányoltuk nagyon, ám a kitartó vásárlókra felragyogott a nap, hiszen megérkezett a három részre bontott kampány első része, melyet 1,5GB-os méretben ingyenesen be lehet szerezni.

News.zip - a 2013. 44. hét legfontosabb hírei - 3. kép

Trónfosztás történ a Capcom háza táján, ugyanis a klasszikus, 1992-ben megjelent Street Fighter 2-nek át kellett adni a vállalat legjobban fogyó videojátéka címet. A trónfosztó személye pedig nem más, mint a 2009-ben bemutatott Resident Evil 5. Érdekesség, hogy a harmadik és negyedik helyen is egy Resident Evil alkotás áll, mely tisztán tükrözi a család hírességét és a rajongótáborának méretét.

Evezzünk át egy kicsit csendesebb vizekre, ahol a technológia szereplői harcolnak meg a napi betevőért. Mindenképpen megemlítendőnek találtuk az Intel új Celeron processzorait, melyek nagyon baráti áron érkezhetnek meg. Természetesen nem kell csodákat várni a Celeron családtól, ám a Haswell lapka jó pár előnyét beleépítették a mérnökök, így a jó árral párosítva mindenképpen népszerű termék lehet.

News.zip - a 2013. 44. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Technológiai érdekessége miatt került be összefoglalónkba az EIZO FORIS FG2421 néven érkező készüléke. Legfontosabb tulajdonsága a játékosok számára kecsegtető képfrissítési érték, mely alapesetben is viszonylag magas, ám a 240 Turbo gomb bizony csodákra képes.

News.zip - a 2013. 44. hét legfontosabb hírei - 5. kép

Összefoglalónk végéhez közeledve szeretnénk a Kingston legújabb bejegyzését a figyelmetekbe ajánlani, hiszen egy olyan termékről esik benne szó, mely tényleg mindennapjaink csendestársa.

A hivatalos blogok mellett természetesen a ti blogjaitok színesítik az oldalunkat, melyek közül szeretnénk kiemelni párat, ami után a jól bevált hét blogja cím kiosztása következik majd.

News.zip - a 2013. 44. hét legfontosabb hírei - 6. kép

Halloween kapcsán blog formájában is előkerült nálunk a horror műfaj, méghozzá DaNyEE jóvoltából. Nagyon jó kis gyűjtemény, a maradék beszerzett cukorka elfogyasztása közben olvassátok el, biztos találtok majd számotokra is érdekes alkotást. DaNyEE még egy bloggal kedveskedett nektek, mely egy régebbi játékot taglal nektek, ami a Fahrenheit névre hallgat.

Mrxten sok érdekes témát hozott már nektek, ez a héten sem volt máshogy, hiszen a nyelvöltés világába kalauzolt titeket.

Végezetül a hét blogja cím kiosztása jön, melyet a héten 5t3v3nk3 zsebelt be, mégpedig a A Noob, Troll és a Kezdő névre keresztelt írásáért. Gratulálunk a győztesnek és a többi blogírónak is köszönjük a munkáját.
8 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

juhaszandor

7 éve, 4 hónapja és 11 napja

Gratula a blogolóknak D

válasz erre

kpal

7 éve, 4 hónapja és 11 napja

Grat , húú volt mit olvasni

válasz erre

Yanez

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Jó hét volt és grat a bloggereknek!

válasz erre

fantis6

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

grat 5t3v3nk3

válasz erre

LolZ

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Grat. az összes blog írónak,és köszönjük a híreket!

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Gratula 5t3v3nk3-nek.

válasz erre

csirkee

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Grat a blogolóknak!

Hát ez a COD nagyon érdekes lesz, ha végre megjelenik! Azok az EIZO monitorok nagyon komolyak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljafighterlaci profilja