News.zip - a 2013. 3. hét legfontosabb hírei

2013. január 20.
2.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt hét folyamán ismerkedhettünk meg a Dead Island: Riptide amerikai gyűjtői kiadásával, így attól a naptól fogva az európai zombirajongók lélegzetvisszafojtva várták, hogy a Deep Silver csapata hivatalosan is leleplezze a játék kontinensünket célzó speciális változatát is.

Nem is kellett sokáig várnunk, hiszen a nevezetes szerdai napon az illetékesek már el is árulták, mit is várhatunk az európai kiadványtól! Az elmondottak azonban egyeseknek -ha nem is teljesen- enyhén keserű szájízt okozhatott, ugyanis kiderült, az amerikai változatból megismert extrák közül igen keveset kaparinthatunk meg. Az európai Dead Island: Riptide pakk stílusos fémdoboza a kötelező játék mellett többek között egy 31 centiméteres mellszobrot és néhány art-card-ot kínál, megfűszerezve kevéske letölthető tartalommal, így meglepve kiálthatunk fel, hogy még az amerikai zombigyilkosoknak járó sörnyitóról is le kell mondanunk! Mivel a játék a túlélésről szól, kárpótlásként megosztanák egy hasznos tippet az életben maradáshoz: a fémdoboz pereme -kis kézügyesség mellett- használható a sörösüvegek kinyitására is!

Minden bizonnyal mindenki emlékszik még az előző héten kipattant The Witcher 3 rejtélyre, amit az akkor frissen megérkezett Cyberpunk 2077 teaser vetett fel, így már akkor gyanítható volt, hogy hamarosan újabb nyomok fognak felbukkanni az esettel kapcsolatban. Nem is kellett sokáig várnunk, hiszen a most lezáruló hét újabb híreket hozott a CD Projekt RED háza tájáról, méghozzá természetesen a The Witcher alkotással kapcsolatban. A szerdai napon a The Witcher közösségi weblapján, pontosabban a REDkit béta bejegyzésnél egy újabb sejtelmes kép bukkant fel, ami Geralt kardjának farkasfejes markolatvédőjét ábrázolja, amit akár megerősítő, reménykeltő jelnek is vehetünk, hogy a rohamosan közelgő február egy The Witcher 3 bejelentést fog hozni nekünk a CD Projekt RED csapatától. Akárhogy is alakuljon, izgatottan várjuk a következő infót!

Egyre több jel utal a The Witcher 3-ra

Egyre több jel utal a The Witcher 3-ra


A hét azonban nem telhetett el hivatalos bejelentés nélkül sem, amiknek ugye nagyon is örülünk, hiszen nem kell sem találgatnunk, sem pedig mindenféle spekulációkra hagyatkoznunk. A szóban forgó, immár kőbe vésettnek is tekinthető hír ezúttal a Disney berkeiből érkezett, ugyanis a csapat illetékesei megerősítették a Disney Infinity munkálatait, ami valljuk be, nem ért minket hideg zuhanyként, hiszen már jó ideje érkeztek pletykák a cég terveiről. A Disney Infinity koncepciója -akárcsak a Skylanders franchise- a gyűjthető figurákra épül, amikből a tervek szerint negyvenféle fog a játékos rendelkezésére állni. A hírből ráadásul az is kiderült, hogy a produktum június magasságában fog a boltok polcaira kerülni, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as átirat formájában.

Júniusban érkezik a Disney Infinity

Júniusban érkezik a Disney Infinity


Ha már ennyi remek hírt tálaltunk, következzék valami, amitől ezúttal kissé elhúzhatjuk a szánkat, eközben nem túl kedves dolgokat mormoghatunk magunk elé. A szóban forgó eset a Ubisoft legfrissebb bejelentésének köszönhető, ugyanis a cég közölte a Splinter Cell: Blacklist rajongóival, hogy ha várják a játék tavaszi premierjét, akkor azt azért annyira mégse tegyék, ugyanis a neves időpontot későbbre halasztották. A miérteket ezúttal sem kötötték az orrunkra, ám sovány vigaszként megtudhattuk, a Splinter Cell: Blacklist világszerte augusztus 20-án fog megérkezni, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Csak augusztus végén fon megjelenni a Splinter Cell: Blacklist

Csak augusztus végén fon megjelenni a Splinter Cell: Blacklist


A most lezáruló időszak azonban a Halo játékokkal bizonyított Bungie berkeiből is friss infókat hozott. A szóban forgó pletyka szerint a csapat igen nagy dologgal készül a 2013-as GDC rendezvényre, ami a menetrendszerűen meginduló találgatások szerint nem lehet más, mint a régóta rebesgetett Destiny! A hírek szerint ugyanis a Bungie a GDC 2013 kínálta alkalmat egy nagy volumenű konferenciával szeretné kihasználni, ami más munkálatok híján nem lehet más, mint az előbb megnevezett alkotás. A Destiny-ről egyébként jelenleg annyit tudni, egy teljesen új sci-fi univerzumba szándékozik elkalauzolni a játékost, de emellett több forrás még megemlíti az MMO fűszerezést, valamint az idei megjelenést is. Bárkinek is legyen igaza, a GDC 2013 rajtja után már remélhetőleg okosabbak leszünk ez ügyben!

Az idei GDC-n remélhetőleg már minden kiderül a Destiny-ről

Az idei GDC-n remélhetőleg már minden kiderül a Destiny-ről


A héten a Microsoft is hallatott magáról, ugyanis a legfrissebb bejelentéséből kiderült, az Xbox gamereknek immár elérhető a régóta áhított, egyszerűsített régióváltás lehetősége! A szóban forgó opciónak köszönhetően immár lehetőség van a felhasználói fiók alapértelmezett régióját néhány egyszerű mozdulattal megváltoztatni, mindezt úgy, hogy az eddigi gamescore és MS pontjaink is megmaradnak. Azonban érdemes odafigyelni, mivel amennyiben bármilyen régiófüggő regisztrációnk vagy termékünk van, azok elveszhetnek, ha a kiválasztott régió nem támogatná ezeket!

Egyszerűsített régióváltással jelentkezett a Microsoft

Egyszerűsített régióváltással jelentkezett a Microsoft


A pénteki napon Karl Stewart, a Tomb Raider menedzsere is hallatott magáról, ugyanis egy Twitter bejegyzésében újabb infókat osztott meg velünk az érkező játékkal kapcsolatban. Az úriember elmondásából kiderült, a játék rajongói ne számítsanak semmiféle Tomb Raider demó megjelenésére, ugyanis az elmondása szerint leleplezné előttünk a produktum masszív, összefüggő történetét. Az indok egyesek számára elég különös lehet, ami nem is csoda, hiszen a videojátékok gazdag történelmében már láthattunk jó néhány igen kiemelkedő történettel dicsekedhető művet, amiknek anélkül született meg a demója, hogy spoilerezte volna a játékok sztoriját. Az úriember bejegyzéséből egyébként az is kiderült, hogy a márciusban megjelenő Tomb Raider-hez nem tervezik season- és online pass megjelentetését sem.

Ne is számítsunk Tomb Raider demóra

Ne is számítsunk Tomb Raider demóra


A Hét Blogja:
A jelek szerint a Game Channel olvasói között futótűzként terjed a művészi hajlam, ugyanis hosszú idő után Dorcika lepett meg minket legújabb rajzaival. Az Újabb rajz-pakk névre keresztelt blog képei hatalmas fejlődésen mentek keresztül a szerző korábban megosztott rajzaival összevetve, így ezekhez csak gratulálhatunk, és köszönjük, Dorcika a legfrissebb képeket, na és persze a blogot!
9 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

Benny Ray

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nincs vasárnap News.zip nélkül! röhögő smiley

Gratz a 7 bloggerének! mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

marco írta:
Amióta news.zip van, hét blogja is van.mosolygó smiley
Úgy tűnik átsiklottam felette eddig,mondjuk én nem pályázok ilyen címre,ha elolvassák amit írok és nem döngölnek arccal a földbe,nekem az már sikergyanús..röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

Raiden írta:
Nem is tudtam,hogy van "a hét blogja" cím.meglepett smileyröhögő smileyröhögő smiley
Gratula..kacsintó smiley
Amióta news.zip van, hét blogja is van.mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nem is tudtam,hogy van "a hét blogja" cím.meglepett smileyröhögő smileyröhögő smiley
Gratula..kacsintó smiley

válasz erre

marco

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

Grat a bloghz Jimbó. Erős volt a verseny a héten, úgyhogy mindenképpen szép eredmény.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

Tök jó hírek voltak a héten!meglepett smiley

válasz erre

Marduk

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nagyon jó lett! mosolygó smiley És gratulálok a hét blogjához Dorci! röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja