News.zip - a 2013. 38. hét legfontosabb hírei

2013. szeptember 22.
3.4011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ilyen szép napos vasárnapok remek lehetőséget kínálnak a kerti sütögetésre vagy egy jó kis kis kirándulásra, mi pedig gondoskodunk arról, hogy sok folyadékot kelljen bevinnetek a délutánotok alatt, hiszen olyan híreket gyűjtöttünk össze, melyekről bármilyen program közben hosszan lehet majd cseverészni.

Ígérem, hogy néhány hét múlva már nem a GTA V lesz a főszereplője az összefoglalóinknak, de a héten megjelent a játék (csak a fránya konzolosok számára), ezzel kapcsolatban pedig számos értékelés, megfigyelés és a játékot érintő negatív megszólalás bukkant fel az elmúlt pár napban. Természetesen ezek mennyisége nem haladja meg a játék előtti hisztériát, így több hely jutott más produktumok számára.

Megérkezett tehát a várva várt Grand Theft Auto V, melyet a Föld népességének igen kevés százaléka utasítana vissza. Ahogy azonban megszokhattuk a megjelenés után nem csak pozitív vélemények kerülnek elő, hanem a negatív töltények is kikerülnek a tárból. Egy ilyen nagy játék esetében nem egy kisebb blog lehúzására kell gondolni, hanem például az angol miniszterelnök-helyettes, Nick Clegg is elmondta nem túl rózsás véleményét, tette mindezt a BBC hálózatát kihasználva.

Van nekünk még egy, korábban ügyvédként tevékenykedő Jack Thompsonunk is, aki oldalunk szerkesztőivel ellentétben sosem lehet már ügyvéd. Mivel oly sokáig tanult szakmájában nem tevékenykedhet, talált magának más elfoglaltságokat. Egyik ilyen az erőszakos játékok elleni demonstrációja, melynek a GTA V esett legutóbb áldozatul (haha). Érdemes elolvasni a véleményét, már csak azért is, mert nem baj ha megtudjuk mit gondolnak mások egy adott dologról. A héten megérkeztek még a külföldi értékelések is, valamint egy nem túl meglepő, ám mégis állkapocsmozgató adat is a bevételekről. Mi mást hagytam volna a legvégére a témával kapcsolatban, mint a Marco jóvoltából az oldalunkon megtalálható játéktesztet.

News.zip - a 2013. 38. hét legfontosabb hírei - 2. kép

Maradjunk a konzolok világánál, egészen pontosan a jövőbeni Playstation 4 tulajdonosok örülhetnek a következő hír hallatán. Kiderült ugyanis, hogy ingyenesen játszható lesz a Deep Down, melyet a Capcom fejleszt, így biztosan igényes játék érkezik a személyében. Az új konzolok kapcsán már a kezdeti pletykák óta olyan érzés kerülgeti a legtöbb embert, hogy a Sony legalább egy lépéssel a Microsoft előtt jár. A Tokyo Game Show ismét üdvözölendő Sony bejelentések helyszíne, Shuhei Yoshida ugyanis itt jelentette be, hogy 2014-ben a Gaikai rendszerén keresztül elérhetővé válik számos PlayStation 3 cím, így aki a PS4, Vita, vagy Vita Tv eszközök egyikével rendelkezik, az élvezheti a Playstation 3-ra elérhető játékok egy részét.

A SimCity egy olyan játék, ami már régóta kíséri sok ember felcseperedését, így számos rajongóval rendelkezik. Sok ember töretlen hűségének is köszönhetően novemberben érkezik a SimCity: Cities of the Future kiegészítő, melynek köszönhetően 50-75 évet ugrunk előre az időben és több egyéb változás is lesz.

Az EA csapatánál maradva megemlítenénk a kosarasok egyik kedvenc sorozatának legújabb tagját, az NBA Live 14-et. Új gameplay trailer érkezett és azt is megtudtuk, hogy igazi újgenerációs élményben lehet részünk, emiatt is érkezik novemberben kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra az alkotás.

Itt az ideje elkalandozni a játékok világától, de a népszerűség most is megmarad, hiszen a legnépszerűbb videómegosztó oldal kapcsán érkeztek érdekes hírek a héten. Kiderült, hogy hamarosan internet nélkül is nézhetünk Youtube videókat mobilunkon, ami néhány esetben megkönnyítheti a tartalmak terjedését. A hír után néhány órával az is kiderült, hogy a Vevo nem engedélyezi majd ezt a funkciót, így nem lehet felhőtlen a felhasználók öröme.

A NeatConnect is pont a kis szünetünkbe illő készülék. A Neat új készülékének segítségével ugyanis vezeték nélkül küldhetjük dokumentumainkat egyenesen a felhőkbe. Nagyon érdekes kis találmány, várjuk az árak csökkenését és természetesen az elterjedését.

Visszatérve a játékokhoz az egyik legnépszerűbb sorozat legújabb tagját érintő hírrel folytatnánk. Egészen pontosan a Counter-Strike legújabb részéről, a Global Offensive néven elérhető játékról van szó, melyhez új tartalmak érkeztek. Sajnos nem a legfelhasználóbarátabb módon érhetjük majd el az új tartalmakat, de maga a csomag nagyon jó dolgokkal van megpakolva.

News.zip - a 2013. 38. hét legfontosabb hírei - 3. kép

A kosárlabda mellett a foci a másik nagyon népszerű sport. Ha a játékokhoz próbálunk közeledni, akkor a legtöbb ember számára a Fifa sorozat ugrik be elsőre, pedig nem szabad megfeledkezni a PES-ről sem, melynek legújabb része a héten debütált. Ahogy az lenni szokott, meg is érkeztek az első pontszámok. A pontszámokat tekintve elmondható, hogy jól összerakott játékkal van dolgunk, mely egyre nagyobb ellenfele lehet a Fifa sorozatnak.

Az Nvidia háza táján is nagy volt a mozgolódás. Megérkezett végre a régóta pletykált táblagépük, mely a Tegra Note nevet kapta és a hírek szerint erős hardvert párosít majd jó árral. A másik hír az óriás egy meglepetéséről szól, melyről Mark Rein ejtett pár szót. A legelképesztőbb szót használta a közelgő termék jellemzésére, ami az Epic Games alelnökének szájából igencsak elismerő jelző.

A Battlefield 4 most nem kap akkora főszerepet, mit a múlt héten, de mindenképpen szeretnénk megemlíteni a Razer műhelyéből érkező Battlefield 4 Collectors Edition perifériákat. A fanatikus rajongóknak kötelező darabok!

News.zip - a 2013. 38. hét legfontosabb hírei - 4. kép

Egy érdekes játékot is szeretnénk újra feleleveníteni, mely a Silent Hunter Online névre hallgat és ami a legjobb vele kapcsolatban, elérhető az ingyenes béta verzió. A játék egyébként egy második világháborús tengeralattjáró-szimulátor, melyből nem sok van a piacon, így érdemes kipróbálni.

Heti összefoglalónkat jó szokásunkhoz hűen a hét blogja cím kiosztásával zárnánk. A sokak által szokásos maszlagnak tartott dolog sem maradhat ki, mely nem lenne más, mint a döntés nehézségének ecsetelése. Ez a ti érdemetek és a fejfájásos időkben mi is azzal gyógyítjuk magunkat, hogy oldalunkat színesebbé tettétek komoly írásaitokkal. Kissé rendhagyó lesz a mai értékelés, hiszen három blog írója fog kredittel gazdagodni, melynek vélhetően az az oka, hogy Marco-t megszállta egy angyal, miközben hajnali 3-kor a GTA V-ben segített át egy öreg nénit a zebrán.

A vezeték nélküli dolgokról az összefoglaló korábbi soraiban is írtunk, tényleg nagyon praktikus megoldások alapja a technológia. Ravor egy rendkívül érdekes írással bővítette oldalunk kínálatát, mely A vezeték nélküliség jelentősége nevet kapta. Fáradozását 20 kredittel jutalmazzuk. Ugyancsak 20 kreditet ítélt meg az oldalunk csapata Gabor170 név alatt ténykedő felhasználónknak, az Xbox 360 vezérlő emulálása egyszerűen nevet viselő írását jutalmazva.

News.zip - a 2013. 38. hét legfontosabb hírei - 5. kép

A hét blogja címet pedig totyaknak ítéltük oda. A ritkaság iránti vágy a legtöbb ember életének szerves része, érdekes felvetés volt tőle, hogy átülteti ezt a játékok világába. A hét blogja tehát
A világ legritkább videojátékai
nevet viseli.
10 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 24 napja

Grat a blogolóknak! A GTA pedig...már a csapból is az folyik. röhögő smiley
Yanez vótam

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

rDAVE írta:
Tuti találkozni fogunk vele jövő héten is. röhögő smiley

Grat totyak! mosolygó smiley
Köszönöm szépen röhögő smiley
Nagy örömömben el is felejtettem gratulálni a másik két blogolónak. Most megteszem, gratulálok nekik.

válasz erre

csirkee

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

rDAVE írta:
Tuti találkozni fogunk vele jövő héten is. röhögő smiley

Grat totyak! mosolygó smiley
akkor elmegyek egy hétre valahova tengerhez, szürcsölni a koktélt, olvasni, aludni éd majd visszajövök akkor, ha vége ennek röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

csirkee írta:
ez a hét lényegében csak a gta-ról szólt, úgyhogy nagyon remélem, h jövőhéten már nem kell gta-t olvasnom, és persze grat a blog íróknak, megérdemelték mosolygó smiley
Tuti találkozni fogunk vele jövő héten is. röhögő smiley

Grat totyak! mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

ez a hét lényegében csak a gta-ról szólt, úgyhogy nagyon remélem, h jövőhéten már nem kell gta-t olvasnom, és persze grat a blog íróknak, megérdemelték mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nagyon köszönöm a gratulációkat és a megtisztelő hét blogja címet. És nem utolsó sorban a GTA a király.

válasz erre

LolZ

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Grat. a hét blogja írójának,és köszönjük az érdekes híreket!röhögő smiley

válasz erre

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Gratula a hét blogjához! mosolygó smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Gratula totyak!

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Pes jó játék lesz róla teszt?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljamarco profilja