News.zip - a 2013. 36. hét legfontosabb hírei

2013. szeptember 08.
4.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Hamarosan az ősz első hét napján leszünk túl, de szerintem nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy sokunk még nem állt át a falevelekkel tarkított járdák és kertek évszakára, viszont évszakok ide, évszakok oda, a legjobb hírek továbbra is érkeznek számotokra.
 

Olyan érdekes hírekkel szolgáltunk a héten nektek, mint például az első Tegra 4-el szerelt telefon, vagy a szemünkkel irányítható televízió, de természetesen a játékok terén is a legfrissebb hírekkel szolgáltuk ki kedves olvasóinkat.

Már már nekem kínos megemlíteni a GTA sorozat legújabb tagját, de mindenki legnagyobb örömére hamarosan a megjelenés hírét közölhetjük veletek. Addig is be kell érnünk újabb csokor képpel és egy videóval, valamint egy érdekességgel, mi szerint a bandatagok hangjait igazi bűnözők kölcsönözték, így teremtve még jobb hangulatot a játék számára. A játék generációs besorolását is megtudhattuk, ugyanis a fejlesztők szerit next-gennek tekinthető az új jövevény.

A heti GTA adag után szokás szerint jöhet a Battlefield 4 híreinek csokra, mert bizony érkeztek érdekes információk a játékkal kapcsolatban. Informálódtunk a fegyverek testreszabásának lehetőségéről, és három érdekes dolgot is megtudtunk ezen kívül. Az első, hogy az elődtől eltérően, az új részben nem lesz egyszerű dolga a helikopteres pilótáknak, ugyanis két magasság határt helyeztek a játékba (egyik a helikoptereknek, másik a Jet-eknek), ezzel elkerülve az úgynevezett "orbit camp"-et. A tapasztalatlanabb katonáknak jöhet jól a gyakorlópálya, ahol a járműveket próbálhatjuk ki az éles bevetés előtt. Egy nagyon meglepő információt is sikerült leszűrniük a rajongóknak, mely szerint akár tengeralattjárót is vezethetünk majd a játékban, ám erről hivatalos megerősítés nem érkezett.

A nagy rivális Call of Duty sorozat sem hagyta rajongóit új információk nélkül, kiderült ugyanis kiderült, hogy mikor is várhatjuk a Call of Duty: Black Ops 2 utolsó letölthető tartalmának PC-s és PlayStation 3-as változatának megjelenését.

Hamarosan még több zombit ölhetünk meg.

Hamarosan még több zombit ölhetünk meg.


Aki szereti a zombikat öldösni örülhet, hiszen biztosan érkezik a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 nevezetű játék, amelyben ismételten a zombi hordák ellen kell felvennünk a harcot. A játék egyelőre PC-re fog érkezni, de a hírek szerint folyamatban vannak az új konzolokra optimalizált verziókról szóló tárgyalások is. Pontos megjelenési dátum azonban még nincs.

A sok játékhír után jöjjön egy kis technikai szünet, mely azért mégis csak kapcsolódik a játékok világához. A Tegra sorozat chipjei ugyanis sok játékosnak segítettek jobb teljesítményen futtatni kedvenc mobilos játékukat, így nem csoda, hogy sokan várták a sorozat 4-es számmal jelölt tagját, melyet elsőként a Xiaomi épített be a telefonjába, ami az Mi3 nevet kapta. Sajnos az európai játékosoknak kevés esélyük lesz ilyen készülékkel játszani, de ha egyszer egy üzem beindul...

A jövőbeni Playstation 4 PS Plus előfizetői örülhetnek, hiszen kiderült néhány információ a számukra ingyenesen érkező Drive Club-ról. Paul Rustchynsky direktor szerint az ingyenes DriveClub szinte teljes egészében megegyezik majd a végleges átirattal, de néhány autó és pálya, valamint az osztott képernyős mód hiányzik majd belőle. A jó hír viszont az, hogy viszonylag kevés összegért cserébe bármikor teljes verzióra frissíthetik az ingyenes játékukat a felhasználók.

Nők és játékok.

Nők és játékok.


Nők és játékok. Sokak számára a tökéletes párost jelenti ez a két szó és a mögöttük rejlő tartalom, ám itt most másról van szó. Mégpedig arról, hogy a Lionhead kreatív igazgatója szerint 10 éven belül a játékfejlesztők fele nő lesz. Gary Carr bocsátkozott ilyen jóslatokba, továbbá azt is megemlítette az OXM magazin újságíróinak, hogy cége álláshirdetéseire is egyre több nő jelentkezik.

A Microsoft közelgő konzoljáról is minden héten kiderül valami új, most viszont két fontos dolgot tudhatott meg a várakozók tábora. Az első, egyben a rajongók számára talán legfontosabb dolog, hogy az Xbox ONE november 22-én fog megjelenni, azaz egy héttel a PlayStation 4 hivatalos megjelenése után. Akik addig nem bírják ki, azok valahogy jussanak be a közelgő Eurogamer Expo-ra, hiszen ott kipróbálható lesz az új konzol. Mellékesen megjegyezném, hogy a Sony újdonsága is ott lesz, így akár a végső döntés meghozatalában is segíthet az esemény.

Oldalunk nagy részén még mindig a római kort megelevenítő játék, a Total War: Rome 2 próbálja meg elcsábítani a játékosokat. Aki eddig még nem tudta eldönteni, hogy megvegye e a játékot, a fejlesztők elszántságát mindenképpen a pozitívumok listájára írhatja fel. Alig jelent meg a játék, de már ki is adták az első javítást hozzá, mely a játék során fellépő grafikai hibákat, lassulásokat és összeomlásokat is javítja, amely a csapat statisztikái szerint a játékosok alig két százalékát érintik.

Ismét tartsunk egy kis technikai szünetet, ezúttal két résztvevővel. A héten beszámoltunk az ASUS két új, telefonálásra is alkalmas eszközéről, a Fonepad 7-ről és a Fonepad Note 6-ról. Közben kiderült a készülékek várható független ára is. A Fonepad 7 ára 74 900 Ft lesz, míg a Fonepad Note 6-ért 109 900 Ft-ot fognak elkérni.

Az informatika és a szórakoztató elektronika terén még számos érdekes hírt találtok ha végigböngészitek a hét bejegyzéseit, ám egy érdekességet még mindenképpen ajánlanék. Pár év múlva ugyanis már a szemünk segítségével is irányíthatjuk televízióinkat, ezzel megkönnyítve mindennapjaink. A Haier elképzelése nem rossz, de van még munka vele.

Összefoglalónk megjelenésével egy időben startol el Monzában a Forma 1 mezőnye, ehhez kapcsolódóan tekintsétek meg a Codemasters műhelyéből érkező F1 2013 játék legújabb videóját. A játék egyébként október negyedik napján debütál Xbox 360, PS3 és PC rendszerekre és minden rajongónak ajánlott, hiszen a 2013-as szezon összes versenyautóját, pilótáját és helyszínét tartalmazni fogja.

A héten több játék is megjelent, az Outlast is köztük van, és egy olyan játékot tisztelhetünk személyében, melyről muszáj említést tennünk. A horror műfaj kedvelőinek mindenképpen ajánljuk a Red Barrels alkotását. A játék már elérhető a Steam rendszerén keresztül Windows operációs rendszerre, ára 19 euró. Akit ez nem győzött meg, az a launch trailer után gondolja át még egyszer.

Hivatalos gyártói blogok indulnak oldalunkon.

Hivatalos gyártói blogok indulnak oldalunkon.


Végezetül egy igazi meglepetésről számolnánk be, melyet tegnap leplezett le marco kolléga. Ez nem más, mint a hivatalos gyártói blogok beindítása, melyekből számos új információt és terméket ismerhettek majd meg, valamint bátran feltehetitek kérdéseiteket, melyek egyből a leghozzáértőbb illetékeshez jutnak el, így biztosak lehettek a kielégítő válaszban. Hogy kikről is van szó? A legelterjedtebb eszközök gyártóiról. Elsőként a Kingston nyit egy bemutatkozó írással, majd jövő héten érkezik a Cooler Master és az Asus is egy-egy bejegyzéssel! Utána pedig meg sem állunk az első hat-hét top gyártóig, hogy lehetőséget adjunk Nektek a közvetlen kommunikációra a legnagyobbakkal!

Magyarok az MMORPG világában

Magyarok az MMORPG világában


A fenti hír hallatán sokan lehet meg is feledkeztek a hét blogja címéről, mi azonban továbbra is legnagyobb támogatásunkról biztosítjuk bloggereinket. Jó pár blog született az elmúlt hét napban is, például Marduk írása is rendkívül érdekesnek bizonyult a szerkesztők és az olvasók körében, azonban ezen a héten Androgeek kapja az elismerő címet és a vele járó krediteket is, mégpedig "A Magyarok az MMORPG világában" nevet viselő blogjának első és második részéért. Nagyon érdekes témát dobott fel csevegésre, és számos érdemi hozzászólás született a témában. Gratulálunk neki!
27 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

marco írta:
Annyit tennék még hozzá egyébként, hogy:

- Marduk blogja is megemlítésre került. Máshol már kifejtettem (nem csak én, hanem közülünk többen is), hogy Marduk 4X volt hét bloggere. Nyilván azért van így mert szerintünk is nagyon jó témákat hoz(ott). PONT.

Amiért most ez a blog vitte a díjat azt meg leírta petike737. PONT.

Azt is említettem már, hogy az egyik legnehezebb döntés volt. PONT.

Az hogy egy kiemelésen valaki annyira besértődik, hogy felrúgjon sok éves tagságot, szerintem buta döntés - de a döntést tiszteletben tartom.

Az meg hogy valaki visszajár és Vendégként kommentelget magára hogy mekkora jó arc, minősíthetetlen.
Nem tudom, hogy ezt a 4X voltam a hét bloggere dolgot honnan szedted, mert kb. ha 2X voltam a múltban. Csak tudod örültem volna, ha a hosszas munkámnak eredménye is van, meg tudtad jól, hogy én a suli miatt már nem fogok tudni annyit blogolni, nem úgy, mint egyes emberek, akiknek egész nap nincs jobb dolguk.

És a tagságot meg nem azért rúgtam fel, hanem én tudtam azokról a dolgokról, amik a színfalak mögött mentek, és egy pár dolog, ami itt történt, megerősítette bennem, hogy marco, te is azok közé tartozol, akik megb@sszák a disznót, mielőtt megsütik.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Androgeek

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ámen!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Annyit tennék még hozzá egyébként, hogy:

- Marduk blogja is megemlítésre került. Máshol már kifejtettem (nem csak én, hanem közülünk többen is), hogy Marduk 4X volt hét bloggere. Nyilván azért van így mert szerintünk is nagyon jó témákat hoz(ott). PONT.

Amiért most ez a blog vitte a díjat azt meg leírta petike737. PONT.

Azt is említettem már, hogy az egyik legnehezebb döntés volt. PONT.

Az hogy egy kiemelésen valaki annyira besértődik, hogy felrúgjon sok éves tagságot, szerintem buta döntés - de a döntést tiszteletben tartom.

Az meg hogy valaki visszajár és Vendégként kommentelget magára hogy mekkora jó arc, minősíthetetlen.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

marco írta:
#19: androgeek, hagyd, felesleges.

#17: Névtelenül végképp nem kéne személyeskedni, mert ez a fajta viselkedés közelebb áll a szánalomhoz. És gyerekeskedni sem kéne...
És ő személyeskedhet másokkal? Ez diszkrimináció.

válasz erre

marco

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Marduk egyáltalán nem írt hülyeségeket, nem hisztizett. Nem kellene belemélyedni a személyeskedésbe és az ócsárlásba, főleg ha már ennyire magad ecsetelgeted.
Egy kommentben azt írtad, hogy bárki össze tudna hozni egy olyan blogot, amilyet Marduk írt. Pár kommentre rá meg azt mondtad, hogy végig se olvastad. Ha nem olvastad el, honnan a fenéből következtetted ezt ki, észlény? Szánalmas vagy.
#19: androgeek, hagyd, felesleges.

#17: Névtelenül végképp nem kéne személyeskedni, mert ez a fajta viselkedés közelebb áll a szánalomhoz. És gyerekeskedni sem kéne...

válasz erre

Androgeek

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Hát arról írni, hogy miért utálod a magyarokat MMO játékokban szerintem nem nagy teljesítmény, mert nekem ez jött le a blogodból. Ennyi erővel én is írhatnék arról, hogy miért utálom az emberek nagy részét.
Kérlek olvasd el még egyszer a cikket. Egyáltalán nem erről szól, sőt távolt áll ettől az elképzeléstől.

A temperamentumról van szó, nem arról, hogy ki utálja s ki nem a magyarokat.

válasz erre

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Androgeek írta:
Nem olvastam végig mert nem érdekelt. Sokáig játszottam vele, nekem az bőven elég volt. És ha abban a hitben ringatod magad, hogy más nem dolgozik a cikken, hát nem is tudom, de azt hiszem ezt hívják szűk látókörnek. (:
Hát arról írni, hogy miért utálod a magyarokat MMO játékokban szerintem nem nagy teljesítmény, mert nekem ez jött le a blogodból. Ennyi erővel én is írhatnék arról, hogy miért utálom az emberek nagy részét.

válasz erre

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Marduk egyáltalán nem írt hülyeségeket, nem hisztizett. Nem kellene belemélyedni a személyeskedésbe és az ócsárlásba, főleg ha már ennyire magad ecsetelgeted.
Egy kommentben azt írtad, hogy bárki össze tudna hozni egy olyan blogot, amilyet Marduk írt. Pár kommentre rá meg azt mondtad, hogy végig se olvastad. Ha nem olvastad el, honnan a fenéből következtetted ezt ki, észlény? Szánalmas vagy.

válasz erre

Androgeek

8 éve, 1 hónapja és 10 napja

Marduk írta:
Ülj le, mondatértelmezés elégtelen.
pfff, gyerek...

válasz erre
123a(z) 3 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGrifid profiljaGargameth profiljakylx profiljaiPet profilja