News.zip - a 2013. 31. hét legfontosabb hírei

2013. augusztus 04.
3.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Újabb hét telt el és ismét számos újdonsággal találkozhattunk, de nem elhanyagolható a sok fontos hír sem, mert bizony volt belőlük bőven.

Rögtön a hét elején felcsillanhatott a Star Wars rajongók szeme, hiszen megtudhattuk, hogy a Disney bizony keményen munkálkodik a franchise újraélesztésén. Készülnek a filmek, a játékok nagy része már kiosztva a fejlesztőcsapatoknak, tehát tényleg komoly munka folyik. Ennek a munkának az egyik folyamatából kaptunk egy kis ízelítőt, ugyanis 24 domain nevet regisztrált a Disney. Az összes domain név egy bizonyos Star Wars: Attack Squadrons nevezetű produktum köré épül. Kíváncsian várjuk mi lesz ez és mikor élvezhetjük.

Minden nap hoz valami izgalmat, nem volt ez másként a hét második napján sem. Szerintem nem teszek felelőtlen kijelentést azzal, hogy a legjobban várt játékok egyike a GTA V. Közeleg a megjelenés, így közelegnek az információk is. Kedden az akciójelenetek kedvelői örülhettek, hiszen az új GTA harcrendszerét elemeztük kicsit. Az eredmény igen meglepő, hiszen nagy hasonlóságot lehet felfedezni a Rockstar Games korábbi sikersorozatában, a Max Payne játékokban használt harcrendszerrel kapcsolatban.

Az új konzol.

Az új konzol.


El is érkeztünk a hét közepéhez, jó meleg nap volt. Az Nvidia is nagyon izzadt, hiszen megkezdték első androidos kézi konzoljuk szállítását. Ez örömhír volt, azután, hogy korábban egy fontos hiba miatt csúsztatni kellett a szállítást. A nap végére biztos egy jó nagy darab kő esett le a cég vezetőinek szívéről. A konzol egyébként igen kívánatos a piacon és az elemzők szerint is sok potenciált hordoz magában. Örülnénk neki ha ide is megérkezne pár példány.

A megvalósult álom.

A megvalósult álom.


Az új konzol debütálását nehéz lesz a továbbiakban felülmúlni, de sokan megpróbálkoztak vele a hét második felében. Egy magánember sikere olyan hír, amit mindenképpen érdemes a lehető legtöbb emberrel megosztani, hiszen örülhetünk a társunk sikerének, továbbá ösztönző hatású lehet sokak számára. Laurent Aigon történetét minden Game Channel olvasónak szeretnénk bemutatni. Megépítette saját repülőgép-szimulátorát, ami öt évnyi komoly munka és nem kevés anyagi áldozat után kapta meg jelképesen a felszállási engedélyt.

Eljött a péntek, amit sokan már a hétvégéhez sorolnak, ám a hírek ugyan úgy özönlenek mint a többi hétköznap. Kaptuk jó és rossz híreket is. Kezdjük a rosszal, hogy aztán jobban örülhessünk a jó hírnek. Bánatosan számoltunk be róla, hogy nem érkezik meg az előzetesen beígért időpontig a Wolfenstein: The New Order. Ennek okát a next-gen konzolokra való fejlesztéssel magyarázták. Egy biztos, a minőségibb játék megér némi extra várakozást. Na és akkor jöjjön a jó hír. A közelgő gamescom-on már játszhatunk is akár számos, az Electronic Arts közreműködésével érkező játékkal. Kipróbálhatjuk majd állítólag a Battlefield 4-et, a Fifa sorozat legújabb 2014-es tagját valamint a Need For Speed: Rivals is ott lesz.

Gyönyörű formaterv.

Gyönyörű formaterv.


Szombaton sokan a kecskeméti repülőnapon élvezték a légibemutatókat, akik viszont az oldalt böngészték találkozhattak néhány érdekes hírrel. Első például egy játékosok számára optimalizált router. Ilyenről is ritkán hallunk, de most már meg is lehet vásárolni az egyébként gyönyörűen formatervezett D-Link gépet. Szomorkodhatnak a Mac felhasználók, köztük én is, hiszen Scal kollégánk segítségével megtudhattuk, hogy késik az egyik legjobb Diablo-klónnak kikiáltott Torchlight 2.

Rágcsáló

Rágcsáló


A hét blogja

Ezen a héten iszonyatosan jó írásokat olvashattunk tőletek. Ezt itt is szeretnénk megköszönni a Game Channel nevében. Rendhagyó módon több blogot is megemlítenék most. Az első 5t3v3nk3 Modecom WM-5-ös egerének bemutatója. Nagyon részletes és jól felépített írás. Minden információt megkapunk amire csak szükségünk lehet, és a termék is nagyon rendben van. Megemlíteném még badam10 felajánlását is. Úgy gondolom nagyon szép gesztus tőle, hogy felajánlotta a GC olvasói számára az ingyenes 7 órányi Starcraft 2-zés lehetőségét. Remélem éltetek vele.

Sajnos a hét blogja csak egy lehet a sok közül. Volt hazánkban egy igen népszerű esemény az előző hétvégén, melyről egy remek beszámolót kaptunk totyak-tól. A téma igencsak eltér az oldalunk fő profiljától, de mindig nagy örömmel fogadunk ilyen különleges írásokat. Totyak azon szerencsések között volt akik kijutottak a 2013-as Forma 1-es magyar nagydíjra. Nagyon részletes, hangulatos és tanulságos beszámolót kaptunk a verseny napjáról és a vele járó egyéb akadályokról. Ezúton is köszönjük a beszámolód.
15 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Marduk írta:
Gratula a hét bloggereinek! mosolygó smiley
Köszönöm röhögő smiley
ÉS jövőre irány mindenkinek a Ringre! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Marduk

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Gratula a hét bloggereinek! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Derék hetet zártunk ismét a hírekben. A Shield viszont továbbra is béna röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja