News.zip - a 2013. 22. hét legfontosabb hírei

2013. június 02.
3.3731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az MCV magazin múlt heti híresztelése nem kevés gamernél verte le a biztosítékot, a lap munkatársai ugyanis arról számoltak be, hogy értesüléseik szerint az Xbox One használt játékai csak különdíj fejében lesznek aktiválhatóak.

A szóban forgó, nem éppen népszerű ötletre többen a "marad a PlayStation 4" felkiáltással reagáltak, ám a mostani hetünkön érkezett, szintén meg nem erősített infó a PS-tábor lelkesedését is alaposan letörte. De miről is van pontosan szó? Nem másról, minthogy a szóban forgó pletyka alapján a Sony is a Microsoft által vizionált ösvényre készül lépni, vagyis szándékaik szerint extra díjat számítanának fel, hogy a felhasználó a másodkézből beszerzett játékait aktiválhassa. Mindezek után már csak reménykedhetünk, hogy a szóban forgó értesülések csak rémhírek, a két cég népszerűtlenségi versengésének ugyanis első sorban a játékosok innák meg a levét.

Nem csak a videojátékok szerelmesei várják a rohamosan közelgő E3 expót, az eseményre a kiadók és a fejlesztőcsapatok is gőzerővel készülődnek, ékesen bizonyítja ezt a DICE háza tájáról érkezett legfrissebb infó is! Történt ugyanis, hogy a DICE a hivatalos Battlefield blogon egy olyan rövidke szöveggel koszorúzott képpel jelentkezett, amiből kiderült, a Battlefield 4 jelen lesz a neves kiállításon, méghozzá nagy kaliberű bejelentésekkel karöltve. Az infók szerint a DICE az E3 konferencián kívánja leleplezni a Battlefield negyedik epizódjának multiplayer részét, méghozzá egy demó formájában, és ez egyúttal azzal is kecsegtet, hogy ez alkalommal rögtön egy teljes körű leleplezéssel is gazdagabbak leszünk! Az illetékesek sajnos ennél többet egyelőre nem kötöttek orrunkra, ami valamilyen szinten érthető is, hiszen nem lenne bölcs dolog minden fontosabb információt már az E3 előtt elkotyogniuk.

BF 4 multiplayer demó érkezik az E3-ra

BF 4 multiplayer demó érkezik az E3-ra


De ha már ilyen szépen szóba került az E3, a jelek szerint nem csak a DICE készülődik serényen az eseményre, mivel a legújabb pletykák szerint a Ubisoft egy vadiúj játékkal készül porondra lépni! Az Examiner magazin értesülései alapján ugyanis a Ubisoft Reflections egy új, a The Crew névre keresztelt alkotás megszületésén munkálkodik, ami főként a száguldás szerelmeseinek szívét fogja megdobogtatni, mivel állítólag a Ubisoft az alkotással a Forza és Gran Turismo sorozatoknak kíván versenytársat teremteni. A forrás szerint a The Crew az E3 alkalmával fog bemutatkozni, ám további információk a dologgal kapcsolatban egyelőre nem érkeztek.

A jóslatok szerint a The Crew is az E3-on fog bemutatkozni

A jóslatok szerint a The Crew is az E3-on fog bemutatkozni


A Mirror's Edge 2 már másodszorra bukkant fel kísértet módjára az internetes áruházak listáján, ám a csütörtöki napunk újabb, igencsak biztató infót hozott nekünk a játékról! Történt ugyanis, hogy míg a Mirror's Edge 2 reggeli órákban történő ismételt felbukkanását emésztgettük, Maniac boszorkányos gyorsasággal máris újabb hírt tolt az orrunk alá, ami nem másról regélt, minthogy a szóban forgó videojáték immár az Electronic Arts hivatalos honlapján is életjelet adott magáról, mivel az említett weblap help center menüjén is feltűnt a Mirror's Edge 2 neve. Talán mondanunk sem kell, hivatalos bejelentés vagy kommentár nem érkezett sem a játékkal, sem pedig a dologgal kapcsolatban, ám az egyre gyakoribb és egyre meggyőzőbb nyomok után joggal reménykedhetünk a Mirror's Edge 2 mihamarabbi bemutatkozásában! Izgatottan várjuk a további információkat!

Az EA help center-en is felbukkant a Mirror

Az EA help center-en is felbukkant a Mirror's Edge 2


Már korábban is érkeztek hírek, miszerint a Crysis 3 egyik jövőben érkező letölthető tartalma visszarepíti a gamereket a játék eredeti környezetébe, vagyis a rajongók újból a bozótharc mesterségét űzhetik a dzsungelben. A szóban forgó DLC-vel kapcsolatban azonban a hét igazi jó hírt is hozott, mivel a Crysis 3: The Lost Island névre keresztelt bővítmény immár átesett a hivatalos bejelentés rituáléján is! Az elhangzottakból kiderült, a produktum valóban egy kizárólag többjátékos mókára kihegyezett bővítmény lesz, ami nem csak új pályákat, hanem egyúttal vadiúj fegyvereket is szállít a gamereknek! A Crysis 3: The Lost Island megjelenésére egyébként június 4-én számíthatunk, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as és Xbox 360-as verzió formájában, ami pedig az árat illeti, beszerzése 15 dollár, vagy 1200 MS pont ellenében lesz lehetséges.

Bejelentve a Crysis 3: The Lost Island DLC

Bejelentve a Crysis 3: The Lost Island DLC


A hét találgatásai a fentiek után még távolról sem merültek ki, ugyanis ezúttal a Far Cry 4-ről érkezett újabb pletyka, amelyet ezúttal a VGLeaks szellőztetett meg. A magazin tudomása szerint a Ubisoft csöndben már neki is ugrott a Far Cry 4 munkálatainak, ráadásul azt is tudni vélik, a szóban forgó játék 2014 elején akár már a boltok polcaira is kerülhet! A történet azonban ennyivel még nem ért véget, ugyanis a jóslatok között elhangzott az is, hogy az eddig kizárólag PlayStation Vitára kiadott Assassin's Creed 3: Liberation a jövőben megjelenhet majd PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon is, sőt mi több, a VGLeaks - kissé bizonytalan - állítása szerint a Ubisoft munkálkodik egy új Rainbow Six játékon is, ami az előbb említett kézikonzolon jelenhet majd meg, így az is könnyen elképzelhető, hogy a szóban forgó cím a Rainbow Six Patriots hordozható gépre szánt portja lesz! A sok pletyka után nincs is más hátra, mint várni a további fejleményeket!

A pletykák szerint készül a Far Cry 4

A pletykák szerint készül a Far Cry 4


Korábban a Sony már töredelmesen bevallotta, a PlayStation 4 fejlesztési munkálatai bizony már hat éve megkezdődtek, ám a pénteki napunkon immár az is tudomásunkra jutott, hogy a Microsoft csapatát mióta is foglalkoztatja az Xbox One megszületésének gondolata! Történt ugyanis, hogy Carl Ledbetter egy interjú során elárulta, a redmondi srácok bizony távolról sem szöszöltek ennyit, mivel a következő generációs konzoljuk tervezése 2010 végén kezdődött, vagyis az Xbox One megszületéséhez alig három évnyi munkára volt szükség. Na persze, a rosszmájúbbak itt megjegyezhetik, a tévécsatornák számbavételéhez nem is kell több idő, ám Carl Ledbetter megosztotta velünk, ez idő alatt valójában több száz koncepciót és tervet vizsgáltak meg, amik közül kiválogatták a legjobbat, hogy az Xbox One jelenlegi formájában megszülethessen! A hírhez egyébként Maniac kollégánk egy remek videót is mellékelt, ami bemutatja a masinát, ráadásul mindezt a készítők érdekes kommentárja kíséretében teszi.

Három éve készült az Xbox One

Három éve készült az Xbox One


A Hét Blogja
Miután ilyen szépen kivégeztük az elmúlt hét nap híreit, természetesen a Game Channel blogrovatát is alapos vizsgálatnak vetettük alá, vagyis az étlapról a jól megszokott Hét Blogja sem maradhatott le! Amennyiben valaki kihagyta volna a PlayStation Plus frissítését, pánikra semmi oka, ugyanis rDAVE PSplus: 2013 júniusi játékok névre keresztelt blogjával orvosolta eme hanyagságot. Ezek után már egyáltalán nem ördöngösség kitalálni, az iromány a PlayStation Plus szolgáltatás 2013. júniusi felhozataláról regél nekünk, de a felhozatalban rábukkanhatunk a május 29-én felkerült címekre is. Szerencsére nem csak az érkező, hanem a távozni készülő játékokról is értesülhettünk, így akiknek az itt felsorolt játékokra fájt volna a foga, még időben esélye volt beszerezni kedvencét. Az eltűnt játékokért cserébe május 29-én és június 5-én új címek kerülnek a felhozatalba, például Kingdoms of Amalur: Reckoning, ICO and Shadow of the Colossus HD Collection, Demon's Souls, illetve PS Vitára a Rayman Origins és Coconut Dodge Revitalised. Akinek meghozta az érdeklődését az említett étlap, az ne habozzon, vessen egy pillantást a blogra is! Köszönjük a hasznos infókat, rDAVE!
múlt heti híresztelése nem kevés gamernél verte le a biztosítékot, a lap munkatársai ugyanis arról számoltak be, hogy értesüléseik szerint az Xbox One használt játékai csak különdíj fejében lesznek aktiválhatóak.'>
14 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

BF4 multira csak én vagyok kíváncsi?mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

FC4 jöhetne!

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

mindket nextgen konzol utni fog szerintem de remelem ebben a sony gyoz

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Múlt héten azt hittem nem lesznek hírek, erre nesze xbox megint hozta a formát!röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Köszönöm a címet és a gratulációkat. Örülök, hogy hasznotokra lehetett. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Arra én is kíváncsi leszek nagyon! Szerintem Sonynak van esze...mosolygó smileykacsintó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Gratula a bloghoz. Én azért nem lennék olyan biztos a sonyban, hogy majd fizetni kell a használt játékokért. Meglássuk, csak már látnánk végre a gépsárkányt is mosolygó smiley

válasz erre

marco

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Big grat a bloghoz!mosolygó smiley

válasz erre

Marduk

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Gratula a bloghot Dave! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Ahányszor meglátom az új boxot mindig sírógörcsöt kapok. Hogy lehet valami ennyire trééééé?szomorú smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 4 napja

Az a blog télleg nem rossz!meglepett smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja