News.zip - a 2013. 17. hét legfontosabb hírei

2013. április 28.
1.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mostani hetünk mindjárt egy igazi jó hírrel rajtolt el, méghozzá ezúttal a Techland csapatának jóvoltából, ugyanis hivatalosan is beharangozták a hatalmas várakozásnak örvendő Call of Juarez: Gunslinger megjelenési dátumát.

A most elhangzott közleményből megtudhattuk, a vadnyugati akciójáték megjelenésére május 22-én számíthatunk, és ezt szerencsére immár kőbe vésettnek is tekinthetjük! A Call of Juarez: Gunslinger miatt egyébként nem lesz érdemes kezünket-lábunkat törve a boltokba rohanni, mivel kizárólag digitális formában fog megjelenni, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, valamint Xbox 360-as változatban, amik közül az előbbi kettő 12 font, az utóbbi pedig 1200 MS pont fejében lesz beszerezhető. Az érkező epizód előrendelése esetén további ajándékokat kaparinthatunk meg, így például a Call of Juarez: Bound in Blood egy példányát, de a PC-s változathoz emellett még további meglepetések is várhatóak!

A FIFA 14 múlt heti rajtját természetesen a Konami sem hagyta szó nélkül, ugyanis Kei Masuda, a Pro Evolution Soccer-széria kreatív producere meglehetősen magabiztosan nyilatkozott a két focis produktumról. Az úriember elmondása szerint kétség sem férhet hozzá, hogy dacára a korábbi kudarcuknak, az idei évben a legfrissebb Pro Evolution Soccer gyakorlatilag le fogja mosni a pályáról a FIFA 14-et, mivel ezúttal ők tudják felmutatni a komolyabb újításokat! Mint azt tudjuk, a PES 2014 a vadiúj FOX Engine képességeivel fog villantani, ami nem csak az alkotás külsejét fogja szebbé varázsolni, de emellett még olyan fizikát is fog neki kölcsönözni, ami teljesen új szintre emeli a játékélményt. Mindenesetre a győztes személyére majd az idő fényt derít!

Kei Masuda szerint tarolni fog az új PES

Kei Masuda szerint tarolni fog az új PES


Szinte hétről-hétre meg kell állapítanunk, nem múlhat el News.zip következő generációs konzolról regélő pletyka vagy hír nélkül, és ez alól természetesen a mostani időszakunk sem lehet kivétel. Ezúttal a Microsoft által dédelgetett Xbox 720-ról érkezett friss infó, ráadásul ezúttal szerencsére nem kell beérnünk holmi bizonytalan pletykával, ugyanis a redmondi csapat ezúttal hivatalos bejelentést tett! A szóban forgó közlemény immár pontot tett az eddigi találgatásokra, legalábbis ami az Xbox 720 bemutatását illeti, mivel már megtudhattuk, a neves eseményre május 21-én fog sor kerülni! Hurrá, ez ügyben már nincs helye több pletykának! A next-gen konzol bemutatkozását egyébként több portál is közvetíteni fogja, így például május 21-én, este 7 órakor az Xbox.com-on is élőben követhetjük a leleplezést!

Május 21-én mutatkozik be az Xbox 720

Május 21-én mutatkozik be az Xbox 720


A mostani időszakunk azonban nem volt mentes a kisebb-nagyobb bakiktól sem, ezúttal egy külföldi Tesco áruház tévedése rengette meg a gamer-világot! Történt ugyanis, hogy a szóban forgó áruház tévedésből bemutatta a Call of Duty: Ghosts dobozképét, ami egyúttal meg is erősítette a játékkal kapcsolatos eddigi híreszteléseket, amik az Infinity Ward és az Activision berkeiből jósolta a Ghost névre keresztelt Call of Duty alkotás érkezését! Természetesen napestig lehet vitázni, vajon valódi-e az ominózus dobozkép vagy sem, az mindenesetre kétségbe vonhatatlan, remekül beleillik és egyben alá is támasztja a produktummal kapcsolatos eddigi pletykákat.

Terítéken a Tesco gazdaságos Call of Duty: Ghost

Terítéken a Tesco gazdaságos Call of Duty: Ghost


Ha már ilyen szépen szóba kerültek a pletykák, a csütörtöki napunkon a tavasszal élénkülő madarak a Battlefield 4-ről is meglehetősen érdekes dolgokat csiripeltek! Az említett szóbeszédet ezúttal is egy külföldi áruház számlájára írhatjuk (remélhetőleg ezúttal nem egy Tesco akcióról van szó), ugyanis értesüléseik szerint a Battlefield negyedik része október 31-én fog megjelenni a boltok polcain, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as matricával díszített dobozokban! A pletykainvázió azonban ennyivel még távolról sem zárult le, mivel a szóban forgó infócsomag arról is mesélt, a játékhoz elérhető lesz a Drone Strike névre keresztelt DLC is, ami - az eddigi szóbeszédeknek megfelelően - visszahozza a gamereknek a közkedvelt Commander játékmódot is!

Október 31-re jósolják a Battlefield 4 érkezését

Október 31-re jósolják a Battlefield 4 érkezését


Már jó ideje néma csend honolt a Grand Theft Auto ötödik része körül, ám a napokban szerencsére friss és ropogós hírek érkeztek a játékkal kapcsolatban! A szóban forgó értesülések szerint ugyanis nagy nap lesz a GTA V rajongók számára a rohamosan közeledő április 30, mivel ekkor újabb infók érkezésére számíthatunk a játékról, méghozzá három vadonatúj trailer formájában! Az említett mozgóképek tulajdonképpen a GTA V három főhősének lesz dedikálva, vagyis a videókon Michael, Franklin és Trevor bemutatkozását pislanthatjuk meg. A játék megjelenésére egyébként szeptember 17-én számíthatunk, legalábbis ami PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatokat illeti, mivel a későbbiekben várhatóan a PC-s társuk is fel fog bukkanni.

Hamarosan három új GTA V trailer érkezik

Hamarosan három új GTA V trailer érkezik


Korábbi ígéreteinek megfelelően a 2K Games a hét utolsó napján ismét jelentkezett, és hivatalosan is bejelentette az általuk dédelgetett XCOM akciójátékot! Az elmondottakból kiderült, a The Bureau: XCOM Declassified névre keresztelt játék nem csak egy alapos névváltoztatáson esett át, hanem a csapat egyúttal az FPS műfajt is dobta, ugyanis a produktum személyében egy a Full Spectrum-szériára hajazó, hátsónézetes taktikai alkotást köszönthetünk majd! A The Bureau: XCOM Declassified története egyébként 1962-ben, a Hidegháború idejében fog játszódni, amikor is az emberiséget első ízben támadták meg a földönkívüliek, a játékosoknak pedig természetesen az invázió megakadályozása lesz a feladata. Az új XCOM alkotásról az illetékesek egy élőszereplős videót is megosztottak, ami ugyan nem túl sok mindent árul el a játékról, viszont ennek ellenére a hangulatát remekül tálalja! A 2K Marin által fejlesztett The Bureau: XCOM Declassified megjelenésére a tervek szerint augusztus 20-án fog sor kerülni, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, valamint Xbox 360-as változatok formájában.

Bejelentve a The Bureau: XCOM Declassified

Bejelentve a The Bureau: XCOM Declassified


A Hét Blogja
Ezen a héten is kiosztottuk a jól mogszokott Hét Blogja címet, amelyet ezúttal jezzahun "tollából" született, Far Cry 3 Bemutató névre keresztelt bejegyzés nyert el! Az eheti nyertes blog kissé rendhagyó módon született meg, ugyanis a szóban forgó írás valójában múlt hétvégén került be a blogrovatba, ráadásul a jelek szerint idő közben minden user billentyűzetéből kifogyott a tinta, mivel senkitől nem kaptunk olvasnivalót! Ahogy az a cím is félreérthetetlenül jelzi, bemutatójában jezzahun a Far Cry 3-at állította célkeresztbe, méghozzá nem egy kurta "mentem a bozótba és fejlövés" leírással szórakoztatott minket, hanem egy igen részletes és kerek olvasmánnyal rukkolt elő! Akiket érdekel a játék, na és persze a Far Cry 3 rajongóknak kötelező darab, klikk a fenti linkre! Köszönjük a szórakoztató, részletes blogot, jezzahun!
10 hozzászólás

jezzahun

7 éve, 8 hónapja és 14 napja

várom már a trailer videót a gta5ből,de a játékot jobban

válasz erre

jezzahun

7 éve, 8 hónapja és 14 napja

köszöntem szépen

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nagyon örülök hogy lesz xcom!

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Jó hírek és a blog is megérdemli

válasz erre

Marduk

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Gratula Jezza! Így most már a blogod is megérdemelte a méltó jutalmát.

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Grat a bloghoz!

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Teli volt a hét jobbnál jobb hírekkel.

válasz erre

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Érdekes, hogy néha sokáig senki sem ír blogot, máskor meg mindenkinek egyszerre támad sürgős megosztanivalója

De így legalább jezza kimerítő bejegyzése is megkaphatta a Hét blogja címet

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

csirkee

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Jezzanak grat!
Huuu héten sok info volt. Kivi vagyok a microsoft xbox-ra, no meg kedden a gta új videoi

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja