News.zip - a 2013. 16. hét legfontosabb hírei

2013. április 21.
2.1021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Nem kevés gamernél verte le a biztosítékot a Disney minden logikát nélkülöző döntése, amikor is veterán LucasArts csapatát egy az egyben feloszlatta, ám egyesek megpróbálták a dolog napfényesebb oldalát nézni, reménykedve, hogy így talán újabb klasszikus alkotás kaphat folytatást.

Az elmondottak után már nem is olyan nehéz kitalálni, hogy az utóbbi csapat az eredetileg Ron Gilbert által megálmodott Monkey Island széria feltámasztását várta, ám a hét történései felfedték, egyelőre sajnos semmi ilyesmi nincs tervbe véve. Történt ugyanis, hogy Kotaku magazin munkatársai felkeresték Ron Gilbertet, aki az előbbi ominózus kérdésre adott válaszával azonnal lehűtötte a kedélyeket, mivel elmondása szerint a egyelőre nincs tervbe véve a játék folytatása. Az interjú szerencsére ennyivel még nem zárult le, mivel az úriember annyit elárult, szerinte egy új, vérbeli Monkey Island produktum esszenciáját az adná, ha a játékból száműznék a manapság előszeretettel erőltetett 3D-s megjelenést, ráadásul ezt az alapot megfűszereznék klasszikus kaland elemekkel és játékmenettel, végül hozzáadnák a szériától immár elvárt nehéz fejtörőket és összetett történetet. Az elmondottak kétség kívül megdobogtatják a veterán kalandjáték szerelmesek szívét, így egyelőre csak reménykedhetünk, hogy előbb-utóbb rászánják magukat egy Monkey Island folytatás készítésére.

A Respawn Entertainment már korábban is ígéretet tett, hogy hamarosan, pontosabban az idei E3 expó alkalmával lerántják a leplet első videójátékukról, ám a mostani hetünk újabb infómorzsákat hozott a csapat háza tájáról! A jelek szerint a Call of Duty széria egykori megalkotói a kulisszák mögött lázas munkálkodásba kezdtek, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint gárda immár hivatalosan is bejegyeztette a Titan játékcímet, ami egyes találgatások szerint az E3-ra készülő akciójátékkal teljesen azonos lesz. Tekintve, hogy a Titan személyében immár egy hivatalosan is bejegyzett címet üdvözölhetünk, így biztosra vehető, hogy nem egy projektnévvel állunk szemben! Mindenesetre az E3 alkalmával mindenre fény fog derülni, így nincs más hátra, mint várni!

A Respawn Entertainment bejegyeztette a Titan címet

A Respawn Entertainment bejegyeztette a Titan címet


Az Electronic Arts tálalásában azonban a napsütéses szerdai napunkon igazi, hivatalos bejelentéssel is gazdagabbak lehettünk, ám a cég ezúttal nem a múlt hét folyamán frissen bezsebelt díjával kérkedett, hanem a focirajongó gamerek legnagyobb örömére beharangozta a régóta várt FIFA 14-et! Az első körben PC, PlayStation 3 és Xbox 360 masinákra érkező produktum jó pár újdonságot is fog hozni, ilyen például a vadiúj online mód, a karrier mód, a lábvédés és tiszta lövés, a továbbcsiszolt csapattárs-intelligencia, valamint az eddiginél élethűbb labdafizika is terítéken lesz. A FIFA 14 által támogatott teljes platformlistát a cég csak a későbbiekben fogja ismertetni, azonban azt már tudni, a játék érkezésére valamikor az ősz folyamán számíthatunk!

Bejelentve a FIFA 14

Bejelentve a FIFA 14


Ahogy arra számítani lehetett, a mostani időszakunk sem múlhatott el következő generációs konzolokról regélő hír nélkül, méghozzá ezúttal a Sony régóta várt PlayStation 4 gépe került a figyelem középpontjába! A japánok negyedik generációs masinájáról már eddig is - kis túlzással - minden részlet kiderült, ennek ellenére a kirakósból még mindig hiányoztak olyan fontosabb infók, mint például a megjelenési dátum. Michael Denny, avagy a Sony Worldwide Studios fejese egy külföldi magazinnak adott interjújában szépen el is húzta a mézesmadzagot, ugyanis magabiztosan kijelentette, a cég berkein belül már mindenki tisztában van a PlayStation 4 megjelenési dátumával! Talán mondani sem kell, Michael Denny igen gonoszul a záporozó kérdések ellenére sem volt hajlandó elárulni a neves esemény időpontját, ám egyes találgatások szerint a Sony ezekkel az információkkal vagy az E3 expón, vagy a korábban pletykált PlayStation Meeting-en fog előállni!

Ez a hét sem múlhatott el PS 4 infó nélkül

Ez a hét sem múlhatott el PS 4 infó nélkül


De ha már ilyen szépen szóba került az E3, a legfrissebb hírek szerint nem kell mindennel várni a szóban forgó rendezvényig, legalábbis ami a Call of Duty szériát illeti. De hogy miről is van szó? Nem másról, minthogy Dan Amrich, az Activision közösségi menedzsere egy YouTube videón keresztül válaszolt néhány korábbi, a rajongók által feltett kérdésre, és eközben megjegyezte, véleménye szerint a cég az eddigi szokás szerint a Call of Duty: Modern Warfare 4-et még valamikor május folyamán, vagyis az E3 fogja beharangozni! Az úriember bónuszként még azt is elhintette, a sorozat folytatására még csak egy évet sem kell várnunk, az ugyanis még 2013 folyamán a boltok polcaira fog kerülni!

Várhatóan még az E3 előtt bejelentésre kerül a Call of Duty: Modern Warfare 4

Várhatóan még az E3 előtt bejelentésre kerül a Call of Duty: Modern Warfare 4


A korábbi jóslatoknak megfelelően azonban a pénteki napon a Bethesda is hallatott magáról, mivel bejelentették legújabb, The Evil Within névre keresztelt játékukat! Shinji Mikami, avagy a Resident Evil széria atyjának legújabb játékáról kiderült, megszületésén a Tango Gameworks fejlesztőcsapata munkálkodik, stílusát tekintve pedig a túlélőhorror műfaj táborát fogja erősíteni. A bejelentés mellé kaptunk még egy igazán meggyőző, hangulatos trailert is, amit ha a későbbiekben a játék is képes lesz visszaadni, elmondhatjuk, hogy a horrorjátékok ismét egy kiemelkedő produktummal fognak gazdagodni! A The Evil Within megjelenésére egyébként a tervek szerint valamikor 2014 folyamán számíthatunk, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, Xbox 360-as, valamint next-gen konzolokra kihegyezett változatban.

Bejelentve a The Evil Within

Bejelentve a The Evil Within


A Hét Blogja
Már eddig is számtalan különféle játékról szóló tesztet és leírást láthattunk a Game Channel blog hasábjain, azonban a most megválasztott Hét Blogja személyében ezúttal egy remek filmismertetőt köszönthetünk! Az eddig leírtakkal talán már le is lőttük a poént, miszerint a most díjazott írás tulajdonképpen Marduk virtuális tollából megszületett Silent Hill: Revelation filmbemutató. Aki esetleg még nem látta a Silent Hill mozi mostani epizódját, netalántán ezek mellett még horrorrajongó is, annak mindenképp érdemes megpislantania az ismertetőt, ráadásul a Silent Hill játékok szerelmesei egy igen érdekes összehasonlítást is olvashatunk a filmvásznon és a monitoron megjelenő alkotásokról! Köszönjük az egyedi, felüdítő blogot, Marduk!
11 hozzászólás

Raiden

11 éve, 11 hónapja és 10 napja

Gratula Marduk,a múlt hét viszonylag csendes volt...
Ez a hét már zajosabb lesz.kacsintó smileyröhögő smiley

válasz erre

Benny Ray

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Ez ám a jól betömörített adathalmaz! mosolygó smiley

Grazt Marduk a 7 Blogja címhez!

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Ez a hét a horrorokról szólt!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Azért voltak itt jó hírek... mosolygó smiley

válasz erre

fabre

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

RED írta:
A Hét Blogjánál nem csak azt nézzük, hogy melyik jó írás -persze ez alapfeltétel-, hiszen akkor egy alkalommal többet is kénytelenek lennénk megválasztani. Több kritérium alapján válogatunk. mosolygó smiley
A heJesirást is nézitek? röhögő smiley

válasz erre

Marduk

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Köszönöm a hét blogja címet! mosolygó smiley Rengeteg horror bejelentés volt mostanában. mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Kevés jó és érdekes hír volt a héten...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Szerintem a hét blogja most nem talált. A Fifa újítások hááát...

válasz erre

csirkee

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

grat Marduk, és a többieknek is hiszen kb mindenki megérdemelte volna a címet!

Nekem a horror játék bejelentések a legjobb hírek a héten mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Szerintem volt jobb blog is: Far Cry 3, CSR Racing!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja