News.zip - a 2013. 15. hét legfontosabb hírei

2013. április 14.
2.5381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A korábban már napvilágot látott pletykáknak köszönhetően nem mondhatni, hogy letaglózó meglepetésként ért minket a legújabb Batman játékról regélő hír, azonban mindenképpen örvendetes esemény volt a Warner Bros Interactive Entertainment keddi bejelentése, amiből megtudhattuk, valóban készül a Batman: Arkham Origins névre keresztelt epizód.

A közleményből az is kiderült, lényegében két verzió érkezésére számíthatunk, méghozzá a PC-s, Xbox 360-as, PlayStation 3-as és Nintendo Wii U-s dobozokba zárt Batman: Arkham Origins, illetve a Nintendo 3DS és PlayStation Vita masinákat célzó Batman: Arkham Origins Blackgate személyében. Az Arkham Origins története egyébként a Batman: Arkham Asylum és Batman: Arkham City előtt fog játszódni, érkezésére pedig október 25-én számíthatunk!

A héten azonban az Electronic Arts-ról is friss hírek érkeztek, mivel a vállalat gigantikus lendülettel ismét ékesszóló díjat nyert el, ugyanis a lelkes szurkolóközönség az idei évben is őket választotta meg Amerika legrosszabb kiadójának! Az Electronic Arts kemény munkájának egyébként nem csak ebben az esztendőben lett meg a jutalma, hiszen hatalmas versengés közepette már tavaly is sikerült legyűrnie versenytársait, és megszereznie az ominózus címet! A miértekre nem nehéz választ találni, hiszen elég csak a nemrég elrajtolt SimCity igen látványos hasra esésére gondolnunk, bár ahogy arra Maniac kollégánk kiválóan rávilágított, azért a Disney és az Activision is igen komoly lépéseket tett a szóban forgó díj elnyerése érdekében, de a jelek szerint ezek egy veterán ellen nem voltak elegendőek a győzelemhez.

Idén is az EA lett Amerika legsilányabb kiadója

Idén is az EA lett Amerika legsilányabb kiadója


Az idő múlásával egyre több információ szállingózik a Microsoft sokak által várt Xbox 720 konzoljáról, eme tényt a mostani hetünk is megerősítette, hiszen többek között azt is megtudhattuk, hogy a redmondiak masinája nem csak a játékok esetében fog villantani, hanem még a televíziózást is forradalmasítani fogja (persze az állandó internethasználat mellett, ha igazak a korábbi infók)! De hogy miről is van szó? Nos, a legfrissebb pletykák szerint a VideoSurf és a vadiúj Kinect technológiának köszönhetően könnyedén foghatóak lesznek a kábeltévé adások, sőt, az említett funkcióknak köszönhetően a rendszert akár hangutasítással vagy kézmozdulatokkal is irányíthatjuk! A Verge elmondása szerint a Kinect olyan érzékeny szenzorral fog rendelkezni, ami több ember mozdulatait is képes lesz nyomon követni, de emellett akár a legcsekélyebb szemmozgás érzékelése sem jelent számára problémát. Ezek mellett egy másik forrás például arról is említést tett, hogy a konzol internetkapcsolatáról regélő rémhírek a valóságban távolról sem lesznek olyan szigorúak, mint ahogy arról korábban pletykáltak. Úgy legyen!

Az elmúlt hét nap Xbox 720-as felhozatala azonban ennyiben még távolról sem merült ki, ugyanis minden gamer tudja, semmit nem ér a legújabb konzol a ráfaragott játékok nélkül. Ezúttal a next-gen masina nyitócímei kerültek terítékre, amikből egyes források szerint a Microsoft négyet is fel kíván vonultatni. A szóban forgó híresztelések szerint az elsők között köszönthetjük majd lehengerlő grafikával megáldott Forza-játékot, a Crytek műhelyében készülődő Ryse-t, illetve egy egyelőre még nagyobb homályba burkolózó családi-játék és egy zombis produktum alkotta párost is. A forrás a leírtakat még azzal is kiegészítette, hogy értesülései szerint a különféle fejlesztőcsapatok igen masszív FPS felhozatallal várják az Xbox 720 rajtját. Remélhetőleg hamarosan már többet megtudunk a dologgal kapcsolatban!

Xbox 720 hírekből sem volt hiány a héten

Xbox 720 hírekből sem volt hiány a héten


A pénteki napon azonban a pletykakollekciónk tovább gyarapodott, ugyanis egy külföldi magazin rejtélyes képre tett szert, ami egy látványos Need for Speed: Underground felirattal örvendezteti meg szemlélőjét. A következtetések szerint ez nem másra utal, minthogy a Criterion csapata valójában a szóban forgó játék megszületésén munkálkodik! A kép küldője szerint a grafika valójában a játék Xbox 360-as verziójának egy dobozrészlete, ráadásul az esetet az is alátámasztja, hogy több Criterion alkalmazott Linkedln profilja arról árulkodik, hogy gazdájuk egy új, egyelőre be nem jelentett versenyjáték elkészítésén fáradozik! Izgatottan várjuk a további fejleményeket!

Új Need for Speed: Underground tervein munkálkodna a Criterion?

Új Need for Speed: Underground tervein munkálkodna a Criterion?


A mostani héten viszont a Namco Bandai háza tájáról is friss híreket kaptunk, méghozzá ezúttal szerencsére nem kell holmi bizonytalan híresztelésekkel beérnünk, mivel ez esetben bizony egy hivatalos bejelentéssel lettünk gazdagabbak! A csapat közleményéből kiderült, hamarosan egy újabb Ridge Racer videojáték érkezésére számíthatunk, amiről bár túl sok infót nem árultak el, de annyit már tudni, a free to play címek táborát fogja erősíteni! A Ridge Racer: Driftopia névre keresztelt alkotás azonban a szűkszavú bejelentés ellenére sem maradt teljesen homályban, mivel a Namco Bandai szerencsére egy látványos bemutatkozó trailerrel is megdobott bennünket, ami már valamennyi ízelítőt is adott nekünk, hogy mire is számíthatunk a produktummal kapcsolatban. A Ridge Racer: Driftopia megjelenésére egyébként még az idei évben számíthatunk, méghozzá PC-kre és PlayStation 3-as konzolokra kihegyezett változat formájában!

Bejelentve a Ridge Racer: Driftopia

Bejelentve a Ridge Racer: Driftopia


A StarCraft univerzum rajongóinak igencsak mély sebet ejtett a szívén a sokak által várt StarCraft: Ghost kámforrá válása, azonban néhány napja igencsak reménykeltő hírek érkeztek a projekttel kapcsolatban! A legfrissebb infók szerint a StarCraft: Ghost terveit a Blizzard távolról sem törölte, sőt mi több, ők maguk is reménykednek benne, hogy a szóban forgó projekt egy nap végül megszületik! A történet gerincét a hivatalos PlayStation magazin Matthew Burgerrel lefolytatott interjúja alkotja, aminek során néhány a StarCraft: Ghost-tal kapcsolatos kérdést is az úriember mellének szegeztek, aki mindenki meglepetésére elárulta, a játék tervei soha nem lettek törölve, csupán a munkálatait függesztették fel egy időre!

Nincs törölve a StarCraft: Ghost

Nincs törölve a StarCraft: Ghost


A Hét Blogja
Ahogy azt már eddig is megszokhattuk, természetesen ezen alkalommal is megszületett a már menetrendszerű Hét Blogja, amit ezúttal nem más, mint rDAVE Gyári Lada csapat és privát magyar csapat a WTCC-ben című irománya nyert el! A szóban forgó bejegyzés elsősorban a motorsport rajongóit csigázhatta fel, ugyanis a WTCC, azaz a World Touring Car Championship versenysorozat világáról regél nekünk, amelyben szériaautókból kialakított versenygépek vehetnek részt. Akik nem követik a 2005 óta megrendezésre kerülő eseményt, igazi csemegeként olvashatják, hogy az megmérettetésen bizony a jó öreg Lada márka is részt vesz! Aki többet szeretne tudni az említett versenyről, vagy csak szimplán a beszteroidozott autók szerelmese, az okvetlenül kattintson a fenti linkre és vessen egy pillantást a blogra, ugyanis érdekes részleteket tudhat meg! Köszönjük a hasznos ismertetővel egybekötött blogot, rDAVE!
valóban készül a Batman: Arkham Origins névre keresztelt epizód.'>
15 hozzászólás

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

én a héten jókat nevettem, pl xbox 720 pár hírén és persze EA díján mosolygó smiley megérdemelték, komoly volt a verseny de az EA-t legyőzni...nagyon nehéz nyelvnyújtó smiley röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

Ridge Racer: Driftopia bejelentése volt számomra a hét híre!mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja