News.zip - a 2013. 11. hét legfontosabb hírei

2013. március 17.
1.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mostani hetünk mindjárt egy igencsak ígéretesnek tűnő pletykával indított - legalábbis ami az FPS rajongókat illeti -, ugyanis egy külföldi magazin tippje szerint a DICE és az Electronic Arts igencsak ütős bejelentéssel készül az idei GDC rendezvényre.

Ha már a DICE, Electronic Arts és FPS trióról beszélünk, nem is olyan nehéz kitalálni, az említett újság a Battlefield negyedik epizódjának bejelentését jósolja a neves rendezvényen, ugyanis elmondásuk szerint olyan meghívót kaptak kézhez, aminek megjelenése és színvilága egyértelműen a szóban forgó játékra utal. Nos, a március 26-ai dátum és a felsorolt érvek nem valami perdöntő bizonyítékok, ám állításukat megerősíti, hogy a kiadó az elmúlt évek alatt állandó jelleggel a GDC kínálta alkalmat használta ki egy-egy FPS produktumának bejelentésére. Izgatottan várjuk a további infókat!

A Twitter a most lezáruló időszakban sem hagyott minket cserben és érdekes dolgokat csiripelt nekünk, pontosabban Rob Pardo, a Blizzard rangidős kreatív fejlesztője osztott meg velünk eme módon vérpezsdítő infókat. Az úriember bejegyzéséből megtudhattuk, a hamarosan elrajtoló PAX East rendezvényen az eddigi hírekkel ellentétben egy játék kerül reflektorfénybe, ami viszont egészen biztos, hogy nem a Titan, és nem is egy folytatás vagy egy bővítmény lesz. Hogy valójában mi is fog történni a rohamosan közelgő eseményen, egyelőre még nem tudni, ám egyes találgatások szerint a Blizzard saját bejáratú DOTA-klónja fog bemutatkozni, vagyis az eddig csak Blizzard All-Stars néven emlegetett alkotás.

Egyesek szerint hamarosan bejelentésre kerül a Blizzard All-Stars

Egyesek szerint hamarosan bejelentésre kerül a Blizzard All-Stars


De hogy a mostani hetünk nem csak találgatásokkal és rejtélyes infókkal telt, ékesen bizonyítja a 505 Games és a Rebellion legfrissebb közös bejelentése, amiből is megtudhattuk, hogy a fejlesztőcsapat nekiugrott a Sniper Elite névre keresztelt játékuk harmadik epizódjának. Egyesek szerint a Sniper Elite 3 fejlesztése azért kaphatott zöld utat, mivel az előző rész - dacára a nem éppen hízelgő kritikák ellenére - nem is olyan rég érte el az igen kellemesnek mondható 1,1 milliós eladási mutatót. A készülő részről egyébként egyelőre még nem sok mindent tudni, annyit mindenesetre már elárultak, a játék a tervek szerint 2014 folyamán fog megjelenni, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as és Xbox 360-as matricával díszített dobozokban.

Készül a Sniper Elite 3

Készül a Sniper Elite 3


Az elmúlt hét folyamán felbukkant Call of Juarez: Gunslinger teaser mellé ígéretet kaptunk az illetékesektől, miszerint hamarosan újabb infókkal kedveskednek nekünk a szóban forgó videojátékról, amit szavukhoz hűen néhány nappal ezelőtt be is tartottak. A Call of Juarez: Gunslinger-ről szóló friss infókat tulajdonképpen egy vadiúj, gameplay jelenetekkel fűszerezett trailer formájában kaptuk meg, amiből többek között arra is fény derült, hogy a készülő rész szerencsére visszatér a kőkemény vadnyugati világba, ahol olyan hírhedt alakokkal is összefuthatunk, mint Jesse James. A Call of Juarez: Gunslinger megjelenésére egyébként még ebben az évben számíthatunk, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as kiadás képviseletében.

Még idén számíthatunk a Call of Juarez: Gunslinger megjelenésére

Még idén számíthatunk a Call of Juarez: Gunslinger megjelenésére


A napokban azonban a Pro Evolution-széria kreatív producereként ismert Kei Masuda is életjelet adott magáról, ugyanis az Edge magazinnak adott interjúból kiderült, a sorozat legújabb évadja hatalmas változtatásokon fog átesni. A felvázolt tervekből megtudhattuk, a készülő újdonság immár a next-gen konzolokra is ellátogathat, ami egyúttal azt a problémát is felveti, hogy ez esetben egy új grafikus motort kell munkára fogniuk, ehhez a feladathoz pedig a Hideo Kojima által megálmodott FOX Engine-t szemelték ki. Mivel a jelek szerint a szóban forgó motor fogja meghajtani az elkövetkező Metal Gear epizódokat is, így igencsak szép reményekkel várhatjuk a PES 2014 érkezését.

FOX grafikus motorral készül a PES 2014

FOX grafikus motorral készül a PES 2014


Ha már szóba került a grafikus motor, érdemes megemlékeznünk az Epic Games és Yager páros legfrissebb bejelentéséről is, amiből megtudhattuk, a fejlesztőcsapat sikeresen megegyezett az Unreal Engine alkotóival, aminek köszönhetően az elkövetkező projektjuk már az Unreal Engine 4 grafikus motorra fog épülni. A szóban forgó videojátékról egyébként nem sok mindent lehet még tudni, Timo Ullmann, a Yager fejese annyit azonban megemlített, egy következő generációs konzolokra kihegyezett, tripla-A kategóriás produktumot fognak felpörgetni a frissen megszerzett Unreal Engine 4 segítségével.

Unreal Engine 4 hajtja az Epic és Yager következő játékát

Unreal Engine 4 hajtja az Epic és Yager következő játékát


Az elstartoló hétvége azonban nemcsak nyakig érő havat hozott, hanem a Deep Silver háza tájáról is friss hírekhez juthattunk. A szóban forgó bejelentésből kiderült, a Saints Row 4 a tervek szerint még a GTA 5 előtt, egészen pontosan augusztus 23-án meg fog jelenni az európai boltok polcain, méghozzá PC-s, PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as matricával díszített dobozokban. A hírből emellett arról is értesülhettünk, a negyedik epizód egy szép csavarral feldobva a Third Street Saints banda sztoriját fogja folytatni, ráadásul érdemes felkészülnünk, ezúttal nem csak az eddig megszokott ellenségeket, hanem néhány földönkívülit is alapos orrba-vágásban kell részesítenünk a játék során.

Augusztus 23-án érkezik a Saints Row 4

Augusztus 23-án érkezik a Saints Row 4


A Hét Blogja
Hosszas gondolkodás, át nem aludt éjszakák és vitatkozások sortüze után a csapat végül kiválasztotta a Hét Blogját, ami egyúttal a Game Channel: Csak egy maradhat vadiúj címet is kiérdemelte!
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken...

A fenti idézet fényében nem is lehet meglepő, hogy jezzahun eheti blogja nyert, méghozzá a Far Cry 3, AC 3 gyűjtői leárazva! címmel született bejegyzésével, amiből rögtön kitalálhatjuk, hogy a Far Cry 3 és az Assassin's Creed harmadik része március 19-ig kedvezményes áron szerezhető be. Hogy pontosítsunk, a Far Cry 3-ból az Insane Editiont 33%-os kedvezménnyel, az Assassin's Creed 3-ból pedig a Freedom Editiont vásárolhatjuk meg 50%-os akcióval, így mindkét game 10.000 forint környékén van. A játékok persze ajándéktárgyakat is tartalmaznak, AC 3-ból például szobrot, fémdobozt, jegyzetfüzetet, Far Cry 3-hoz pedig egy túlélő csomagot mellékeltek, ami többek között tartalmaz egy bábut, bónusz fegyvereket, illetve egy Insanity Guide-ot. Köszönjük a blogot és a hasznos infót, jezzahun!
12 hozzászólás

jezzahun

8 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát lankadás volt akkor én meg gondoltam írok valami kis gagyi kiírást... úgylátom csak azért sikerült nyernem mert én írtam csak blogot azon a héten
De nem baj,örülök én ennek is hogy a kis gagyi írásom nyert..

válasz erre

marco

8 éve, 2 hónapja és 5 napja

Srácok, egy blog a héten? Máskor meg nem lehet választani a jobbnál jobb bejegyzések közül! Am grat hozzá jezza!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Tavasszal remélem minden héten ennyi jó és érdekes hír lesz!

válasz erre

csirkee

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

először is grat jezza bizony hasznos kis blog lett. És hát igen, volt sok mozgolódás a héten.

válasz erre

Marduk

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Gratula Jezza a bloghoz! Ismét szép összefoglaló készült RED. Minden elismerésem.

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Király összefoglaló!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Grat a bloggernak! Ez a hét am tényleg jó volt!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

A Call of Juarez jól teszi hogy visszatér a vadnyugatra! Legutóbbi nagy csalódás volt.

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Mozgalmas hét volt, talán idén eddig a legjobb hírekkel...

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Nekem a héten a legvárósabbá lépett elő a Saints Row 4

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 6 napja

Uhh Sniper Elite 3 nagyon remélem hogy nem csak pletyka!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaGargameth profilja