News.zip - a 2012. 44. hét legfontosabb hírei

2012. november 04.
2.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Összeszámolni is nehéz, hogy az elmúlt időszakban hányszor kaptak szárnyra bizonyos pletykák a Grand Theft Auto V megjelenése kapcsán, azonban a most lezáruló hét szerencsére ez ügyben is remek híreket szállított.

A játék rajongói a hét első napjaiban egyenesen a Rockstar-tól értesülhettek a legfrissebb GTA V infókról, miszerint a régóta várt produktum megjelenésére az elkövetkező tavasz folyamán lehet számítani, bár pontos dátumot egyelőre sajnos nem osztottak meg velünk. Az illetékesek elmondásából ráadásul az is kiderült, hogy a játékra már november 5-től lehet előrendeléseket leadni, viszont a most érkezett hír nem csak móka és kacagás, ugyanis az információk egyelőre csak az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változataira vonatkozik, a személyi számítógépekre szabott átiratról egyelőre nem esett szó, így nincs más hátra, mint várni a további fejleményeket!

De a hét felhozatalából természetesen nem hiányozhattak az érdekesebb pletykák és híresztelések sem, ugyanis ezúttal a Modern Warfare, illetve annak folytatása került a figyelem középpontjába. A szóbeszédet útjára indító külföldi magazin elmondása szerint Bill Murray, aki nem más mint a Captain Price szinkronhangja, egy interjú során azt nyilatkozta, hogy az Infinity Ward csapatával már megbeszéléseket folytattak a Modern Warfare 4 kapcsán. Az esetre természetesen az Infinity Ward szinte azonnal reagált, aminek köszönhetően máris tovább bonyolódott az egész eset, ugyanis ők kerek perec kijelentették, hogy semmiféle tárgyalást nem folytattak senkivel. Ezek után nincs más hátra, mint várni a további, remélhetően már egyértelműbb információkat.

Egyesek szerint készül a Modern Warfare 4, mások szerint nem

Egyesek szerint készül a Modern Warfare 4, mások szerint nem


Szerencsére azonban nem csak egymásnak ellentmondó infókkal gazdagodtunk e héten, mivel a zombirajongó gamerek egyértelmű, mi több, örömteli híreket is kaphattak egyenesen a Deep Silver háza tájáról. Az eddig elmondottak után már nem is olyan nehéz kitalálni, hogy ezúttal a régóta pletykált Dead Island: Riptide-ról van szó, ugyanis a produktumért felelős csapat fellebbentette a fátylat a játékkal kapcsolatos egyik leglényegesebb kérdésről, mégpedig arról, hogy vajon mikor is kaparinthatjuk kezeink közé? A hivatalos közlemény tanulsága szerint a Dead Island: Riptide a tengerentúlon április 23-án fog megjelenni, a többi régióban, vagyis Európában is az eseményre április 26-án fog sor kerülni. A kiadó emellett még azt is elárulta, hogy különféle előrendelői akciókra is számíthatunk, így például a játék Pre-oreder Edition változatra is, ami egyedi fegyver-moddingokkal lepi meg tulajdonosát.

Április végén érkezik a Dead Island: Riptide

Április végén érkezik a Dead Island: Riptide


A 2K csehországi stúdiója sem üldögél a babérjain, mivel a legfrissebb hírek szerint a csapat a hivatalos honlapjukon néhány álláshirdetést tüntetett fel, mégpedig egy egyelőre be nem jelentett, AAA kategóriás projektjükhöz. Mivel a madarak már korábban is azt csiripelték, hogy a 2K Czeh műhelyében a Mafia 3 megszületésén munkálkodnak, logikus azt feltételeznünk, hogy ezúttal az említett játékhoz keresnek extra munkaerőt. Izgatottan várjuk a további fejleményeket!

Vélhetően a Mafia 3-hoz toboroz munkaerőt a 2K Czeh

Vélhetően a Mafia 3-hoz toboroz munkaerőt a 2K Czeh


Korábban már ugyan hallhattunk különféle híreszteléseket a The Longest Journey folytatásáról, ám a most lezáruló hét ez ügyben is feltette az i-re a pontot, mivel a Funcom a napokban immár visszavonhatatlanul megerősítette a játék új epizódjának munkálatait. A hírből ráadásul az is kiderült, hogy a Dreamfall Chapters névre keresztelt folytatás megszületésében a The Longest Journey megalkotója, Ragner Tornquist is segédkezik, ezt pedig akár egyfajta garanciának is vehetjük, hogy az eredeti koncepcióhoz méltó produkció fog napvilágot látni. Ragner Tornquist-nek a terv végrehajtásában egyébként az eredeti csapat nagy része is segédkezik, amit szintén igazán jó hírként könyvelhetünk el.

A Dreamfall Chapters néven érkezik a The Longest Journey folytatása

A Dreamfall Chapters néven érkezik a The Longest Journey folytatása


Már eddig is jó néhány pletykát lehetett hallani a Sony következő generációs PlayStation 4 konzoljáról, azonban a héten immár némileg konkrétabb információkat tálaló hír érkezett az Orbis néven emlegetett gépről. A mostani szóbeszéd elindítója ezúttal a VG247 csapata volt, akik tudni vélik, hogy a PlayStation 4 első prototípusai már meg is érkeztek a fejlesztőkhöz, ráadásul a műszaki specifikációjáról is meglepően részletesen számoltak be. A híresztelések alapján a konzol lelkét az Advanced Micro Devices műhelyéből kigördült, közelebbről meg nem nevezett A10-es APU képezi, ami mint tudjuk, egymaga tartalmazza a CPU és a GPU magokat is. Az előbb nevezett központi egységhez modelltől függően 8 GB vagy 16 GB rendszermemória, valamint egy 256 GB-os HDD vagy SSD társul, ám a háttértároló kapacitását figyelembe véve erősen valószínűsíthető, hogy az utóbbi megoldást választották a tervezők. Egyelőre a hír igazságtartalmáról természetesen képtelenség megbizonyosodni, az mindenesetre biztató, hogy a PlayStation 4-ről eddig még nem érkezett ennyire részletes információ.

A hírek szerint AMD A10-es APU hajtja a PlayStation 4-et

A hírek szerint AMD A10-es APU hajtja a PlayStation 4-et


A Hét Blogja:
Az elmúlt héten Neurotic blogjából már értesülhettünk a Deadlight PC-s átiratának meglehetősen döcögős, enyhén keserű szájízt okozó rajtjáról, ám most egy újabb, a játékról szóló írással lettünk gazdagabbak, mégpedig ezúttal mrxten jóvoltából. A most megválasztott Hét Blogja azonban szerencsére nem egy új hibáról vagy bakiról számolt be nekünk, hanem a PC-s gamereknek egy igazi örömhírt tálalt, mégpedig, hogy immár elkészült a szóban forgó produktum magyarítása, így az már anyanyelvünkön képes velünk kommunikálni. Köszönjük a hasznos információkat, mrxten!
6 hozzászólás

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Rockstaros hírnek örülök a legjobban ezek közül!

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nem volt rossz, jaja

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

Legalább mozgalmas héten volt

válasz erre

csirkee

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

mindenképpen a hét híre a GTA 5, no meg végre AC megjelenés és teszt elég érdekes lett

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

GTA 5-öt nagyon sajnálom hogy olyan sokáig jön...

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

Pörgős hét volt...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja