News.zip - a 2012. 41. hét legfontosabb hírei

2012. október 14.
1.8951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hét elején újabb hírek érkeztek az immár alaposan lecsökkent fejlesztőcsapattal operáló Zynga háza tájáról, azonban szerencsére elmondhattuk, hogy ezúttal nem egy lehangoló értesüléssel lett gazdagabb a cégről szóló gyűjtemény.

A Gamasutra által megszellőztetett információk elmondása szerint a szebb napokat látott vállalat a Cityville második részén munkálkodik, ami a tervek szerint már tetszetősebb 3D-s megjelenéssel fogja elkápráztatni a játék szerelmeseit. A hírhez tartozik, hogy a produktum az állítások szerint már béta nyúzópróbán van, így a jelek szerint már csak a hivatalos bejelentésre kell várnunk.

Hogy továbbra is a "City" témánál maradjunk, a City Interactive berkeiből is friss hírekhez juthattunk, pontosabban Stuart Black távozásáról értesülhettünk, ugyanis az úriember úgy döntött, hogy elhagyja a cég kötelékét, és vele együtt az AAA kategóriás játékok fejlesztését is. Stuart Black tervei között szerepel egyébként, hogy ezentúl iOS rendszerekhez indít indie projektet, ráadásul e cél megvalósításához már össze is trombitálta a Self névre keresztelt saját fejlesztőcsapatát.

Stuart Black ugyan elhagyta a céget, de Enemy Front fejlesztése nem áll le

Stuart Black ugyan elhagyta a céget, de Enemy Front fejlesztése nem áll le


Az eddigi hírek alapján a videojátékok szerelmesei Wii U kezdőcímként várhatták a készülő Rayman Legends produktumot, azonban a UbiSoft e héten tett bejelentése pillanatok alatt szétzúzta ezt az ábrándot. A UbiSoft elég szűkszavúan nyilatkozott, közleményükből annyi derült ki, hogy a játék megjelenésére csak valamikor 2013 elején számíthatunk, mivel a fejlesztési munkálatok egész egyszerűen több időt követelnek a csapattól.

2013 elején érkezik a Rayman Legends

2013 elején érkezik a Rayman Legends


Gamer körökben már régóta keringtek pletykák a PlayStation Store újjászületéséről, azonban ezeket az információkat nem lehetett készpénznek venni, viszont a hét eseményei során ez is tisztázásra került, ugyanis a Sony hivatalosan is állást foglalt a kérdésben. A vállalat beszámolójából nem csak azt tudhattuk meg, hogy az online shopjuk egy újraformált, felhasználóbarátabb külalakkal fog október 17-én elrajtolni, hanem a neves dátum mellett arról is értesülhettünk, hogy a játékosokat teljesen új funkciók, valamint egy lényegesen jobban használható főoldal fogja várni.

Hamarosan megújulva jelentkezik a PlayStation Store

Hamarosan megújulva jelentkezik a PlayStation Store


A GameInformer magazin jóvoltából megtudhattuk, hogy decemberben nem csak a Mikulás és a karácsony érkezésére számíthatunk, hanem a Grand Theft Auto rajongók szívét megdobogtatva, a magazin megosztja velünk a készülő GTA V újdonságait, méghozzá egy előzetes formájában. Az eddigi pletykák tanulsága szerint a játék bemutatójára márciusban számíthatunk, de remélhetőleg decemberben már erről az eseményről is pontosabb információk érkeznek.

Hamarosan újabb GTA V információk várhatóak

Hamarosan újabb GTA V információk várhatóak


A héten Yoshonori Ono és a Capcom közötti küzdelem is lezárult, eredményéről pedig a New York Comic Con rendezvényen nyilatkoztak, miszerint az immár legendaként elkönyvelt Darkstalkers franchise tervezett folytatása zöld utat kapott. A játék szóban forgó, Darkstalkers Resurrection névre keresztelt része az eddigi információk szerint 2013 elején fog végleges alakot ölteni, beszerzése pedig az Xbox Live és a PlayStation Network virtuális polcain keresztül lesz megoldható.

Zöld utat kapott a Darkstalkers Resurrection

Zöld utat kapott a Darkstalkers Resurrection


Az elmúlt időszak a God of War rajongóinak is hozott örömhírt, mivel a Sony bejelentette a God of War: Ascension speciális kiadásait. A fejlesztőcsapat munkájának köszönhetően a különleges kiadás érkezésére kétféle változatban is számíthatunk, mégpedig a Special Edition, illetve Collector's Edition személyében, a kiadások előrendelői pedig bónuszként magukénak tudhatják a Mythological Heroes névre keresztelt többjátékos pakkot is. A fémdobozos Special Edition dinamikus téma- és avatarcsomagot, a játék zenéit, ráadásul dupla többjátékos XP-t kínál a vásárlóknak, a Collector's Edition viszont ezeken kívül még egy nyolc inches Kratos figurát, és az összes jövőbeni DLC ingyenességét felvonultatja. A Sony ígérete szerint a God of War: Ascension-ről a napokban újabb részleteket fognak közölni.

Kétféle különleges kiadással érkezik az Ascension

Kétféle különleges kiadással érkezik az Ascension


A Hét Blogja:
Jó szokásunkhoz híven, ezen a héten is megérkezett a Hét Blogja, mégpedig ezúttal csirkee tollából. A Gangnam Style...:) címmel illetett remekmű fókuszában természetesen a Gangnam style áll, ami a fél világ után a Game Channelt is ilyen-olyan módon, de leigázta. A szóban forgó zene ezúttal a gamer világba szivárgott be, feltárva előttünk a Skyrim, a Final Fantasy, valamint a Guild Wars 2 szereplőinek tánctudását. Ezúton is köszönjük az igazán szórakoztató bejegyzést, csirkee!
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem értem, a Nintendo miért enged mindent ennyire csúszni. A Rayman elmaradása nagyon cink. Vissza fogja vetni a WiiU eladást.

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 11 napja

Rayman csúszás kiakaszt rohadtul várom

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 11 napja

A PS storera kíváncsi vagyok nagyon!

válasz erre

marco

12 éve, 5 hónapja és 11 napja

Mondjuk azon a skyrimes cuccon én is sírva szakadtamröhögő smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 5 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
Hét blogjához nagy grat én ****rá röhögtem magam rajta!!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley
Nagyon szépen köszönöm mosolygó smiley Örülök hogy tetszett sokatoknak

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 11 napja

Hét blogjához nagy grat én ****rá röhögtem magam rajta!!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja