News.zip - a 2012. 22. hét legfontosabb hírei

2012. június 03.
1.8201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy bilincsbe vert alak lépked két fogva tartójának élén, mögötte a hozzá hasonlóan sci-fi műfajból származó Isaac Clarke és az ő társa, John Carver, az időközben hozzájuk csapódott Tomb Raider, valamint a Need for Speed: Most Wanted 2...

Hogy milyen apropóból verődött össze ez a parádés társulat? Természetesen egytől-egyig az idei év legnagyszabásúbb gamer eseménye felé tartanak - de hisz már bizonyára feltűnt nektek, mennyire elszaporodtak újabban az E3 billoggal ellátott hírek; szinte egymást tapossák útban Los Angeles felé, s a rangos címek eme kakofóniájában csak nagy nehezen tudnak érvényesülni az expót nem érintő hírek. A kapitány azonban jó szokásához híven a teljesség igényével igyekszik sorra venni nektek az elmúlt hét legfőbb bonyodalmait, nemre és hovatartozásra való tekintet nélkül.

Nem is kellett sokat várnunk az első példányra, hiszen mindjárt a hét elején felbukkant egy lista valamelyik brit internetes áruház oldalán, amely PlayStation Vitás Ghost Recon játékról tanúskodik, s mire a tamáskodók legyinthettek volna, az előbbi áruházhoz máris egy újabb csatlakozott: ő azonban nem csupán a Ghost Recont, de az Assassin's Creed III-at is a szóban forgó platformmal hozta kapcsolatba.

Ridiculously Photogenic Assassin

Ridiculously Photogenic Assassin


Ugyancsak feladta nekünk a leckét az a bizonyos fórumozó, aki állítólag saját két (legalábbis remélhetőleg két) szemével látta a legújabb Splinter Cell promóciós videóját, mely szerint a játék a "Blacklist" alcímet viseli majd - reméljük, büszkén -, ráadásul a Wii U-t sem veti meg. Akárhogy is nézzük, ez felettébb jól hangzik!

Vélhetőleg mérsékeltebb örömmel fogadták a Battlefield 3 rajongók a hírt, amelynek maga a SONY adott életet. A legutóbbi PS Store Update szerint holnap, azaz június 4-én avatják fel a Battlefield Premiumot, az EA Battlefield-orientált prémium szolgáltatását - nem, mintha a neve nem lenne éppen elég beszédes -, amely a frissítés alapján meglehetősen borsos áron adja majd a bőrét...

Hogy ennek mennyire kell örülnünk, az itt most tárgytalan, hanem a CD Projekt RED három A-val fémjelzett új címe, a napokban bejelentett Cyberpunk bizonyára kevesebb méltatlankodó morajt, ellenben több lelkes kurjantást szült, elvégre, ha a Witcher-társulat belefog valamibe, abból az esetek többségében arany lesz: még ha oly váratlanul is ér bennünket a rendhagyó stílusváltás.

Amikor az üdítőautomata visszarúg...

Amikor az üdítőautomata visszarúg...


A Stainless Games csöppségnek pedig aztán végképp nem illenék megosztania a vérbeli gamereket, hiszen köztudott, hogy a legszebb öröm a CARöröm, amiben rövidesen mi magunk is osztozhatunk, a Carmageddon: Reincarnation Kickstarteres kísérletét ugyanis siker koronázta! A franchise-t feltámasztani hivatott játék fejlesztésére már jóval a finanszírozási időszak lezárulta előtt összegyűlt a megfelelő összeg, azaz 2013-ban a PC-sek és konzolosok egyaránt meghívhatják majd magukat egy újabb járókelő-trancsírozásra.

Most pedig javaslom, vegyük sorra az E3-mal kapcsolatos legérdemibb eseményeket. Kezdjük is mindjárt a Gears of Warral, amely egyértelműen jelen lesz a nagy eseményen, ámbár azóta sem tudtunk meg sokkal többet: épp csak annyit, hogy a People Can Fly is besegít majd a fejlesztésekbe, s hogy a játék feltehetően a Judgment címmel lesz ellátva.

Valamicskével több infóval dicsekedhetünk el a Dead Space 3 kapcsán, bár Isaac sem kifejezetten kényeztet el minket a részletekkel, mindazonáltal az utóbb időben több képet is láthattunk fáradhatatlan gépészmérnökünkről és társáról, illetőleg tudjuk, hogy a Need for Speed: Most Wanted 2-vel együtt maga is jelen lesz az E3-on - természetesen több más nyalánksággal, így például a SimCity-vel és a Crysis 3-mal egyetemben.

Mit mondtál, Kenny?

Mit mondtál, Kenny?


Ugyancsak az E3-on készül levetni maskaráját a Castlevania: Lords of Shadow 2, a nagyszerű esemény nyitánya gyanánt pedig - talán mondanom sem kell - egy szabatos trailer is bemutatásra kerül. Magáról a kalandjátékról egyelőre nem sok infóval rendelkezünk, hacsak a 2013-as megjelenés nem számít annak, de ez persze igen sovány adag...

Számos E3-ra szánt, vagy azt felkonferáló trailernek is szemtanúi lehettünk az elmúlt héten: megmutatta magát egyebek mellett a zsenge Lara Croft, a vértől vérszemet kapó Dishonored, az ugyancsak nem vérbajos Metal Gear Rising, a Hitman: Absolution apácazárdájából szabadult nővérek...

Azokon a nehéz napokon végképp ne húzz ujjat Larával!

Azokon a nehéz napokon végképp ne húzz ujjat Larával!


Az E3-as híreknek persze se eleje se vége, a java pedig még csak most jön! Nem árt tehát, ha olykor rásuhintotok arra a nagy E3 2012 gombocskára ott fent - csak győzzétek majd feldolgozni a tömény infóáradatot!

A Hét Blogja:
Skyman meg nem bocsátható módon már igen régen húzott rá egyet az "Írj blogot!" gombra - amit egyébként ő maga is elismer -, az utóbbi napokban azonban mégis elcsattant a nagy "klikk" és Sky bemutatta nekünk új családtagját, a mini kiszerelésű Lady-t, aki előszeretettel formálja át a kert arculatát. Köszönjük a blogot, Sky és ezúton is gratulálunk az ennivaló bolhafészekhez! ;)
7 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 22 napja

Aranyos a kutyád skyman és jópofa a blog, grat a hét blogjáért!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 23 napja

BF premium frankón felhúz. Menjenek már a francba

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

BD premium rohadtul irritál hogy őszinte legyek

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Gratula a bloghoz

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Tomba Raider naggyon kúl!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ez a Dead Spece 3 nagyon várós stádiumba lépett elő nálam!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Uhh de jó hogy megemlíted az e3-at, holnaptól yeeeeeee!!!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja