News.zip - a 2012. 21. hét legfontosabb hírei

2012. május 27.
3.0971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Halál idén a közkívánat ellenére elmarad, s bár a jövő gyarmatosító katonái a hír hallatán egy emberként lélegezhettek fel, bennünket meglehetősen fájdalmasan érintett a szerencsétlen fordulat.

Ám nem csak a mi imádott, bűbájos Alienjeink sompolyogtak át a 2013-as év küszöbén, hiszen mint kiderült, a DmC sem kapkodja el a dolgot, mindazonáltal ő legalább valami különlegességgel készül ellensúlyozni a távoli megjelenést, éspedig egy PC-verzióval: remélhetőleg valamicskével környezetbarátibb formában, mint ahogy arra Max Payne készül a szóbeszéd szerint...

Mindenekelőtt azonban emlékezzünk meg mindazokról a hős Diablo III karakterekről, akik a héten történt account feltörések során vesztek oda, az itemekről és aranyról nem is beszélve. A játékosok progresszióját a megrázó eseményt követően gyakran "vissza kellett pörgetni", ami adott esetben akár 20 órányi játék elvesztését is jelenthette - ám még ennél is jobban érdekel minket, hogy milyen úton-módon férhettek hozzá a felhasználók fiókjaihoz az ismeretlen szentségtörők. A Blizzard szerint az esetnek semmi köze a Battle.net-hez, továbbá azzal védekeztek, hogy mindössze elenyésző számú felhasználó jelentette fiókjának feltörését, illetőleg kijelentette, hogy ezen behatolások is "hagyományos" módszerekkel történtek...

És most egy kis Knorr Rafinéria, muhahaha!

És most egy kis Knorr Rafinéria, muhahaha!


A City Interactive alighanem csakis erre a pillanatra várt, hogy végre egy hadgyakorlat erejéig bevethesse újdonsült zsoldosseregét, a World of Mercenariest. Az FPS felhozatalt bővítő játék már a zártkörű béta fázisban leledzik, ami azt jelenti, hogy akár Ti is szerencsét próbálhattok vele, már amennyiben sikerül beújítanotok egy béta kulcsot a hivatalos weboldalon. Bizonyára nem érdemes kihagyni, hiszen a City Interactive az utóbbi időben igen gyors ütemben szedi a minőségi létra fokait.

És amilyen rohamosan javul az ő játékaik minősége, olyan gyorsan szedi magára a kilókat Max Payne, legalábbis az E-Xpress indiai áruház egyik munkatársa szerint. A névtelen illető állítólagos értesülései alapján a Max Payne 3 PC-verziója 4 DVD-n fog terpeszkedni, a merevlemezünkön pedig mintegy 35 GB-nyi helyet fog kibérelni magának. Őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy egy megkeseredett ex-kopó ilyen igényeket támaszt a lakosztályával szemben.

...Stirlitz, gondolták az apácák... Ebben mi a poén?! Nem értem... Ezt nem vágom...

...Stirlitz, gondolták az apácák... Ebben mi a poén?! Nem értem... Ezt nem vágom...


Alienjeink persze köztudottan nem ilyen finnyásak lakhely tekintetében, hisz hozzájuk többnyire a férfi gyomrán keresztül vezet az út - az azonban kétségtelen, hogy szeretnek jó nagyokat szundítani az ominózus világrajövetel előtt, s így nem is csoda, hogy az Aliens: Colonial Marines őszi megjelenése egész 2013. februárjáig tolódott. Ezt a Gearbox maga jelentette be, nem mellesleg "felvillanyozva", de hamar rá is döbbenhetett önnön szerencsétlen megfogalmazására, mert nem sokra rá a játékon dolgozó "több száz" emberrel, valamint a munkálatokba bevont TimeGate Studiosszal próbálta elvonni róla a figyelmünket.

Határozottan kellemesebb, egyszersmind meglepőbb bejelentést tett a napokban a Trayarch a Call of Duty: Black Ops 2 kapcsán; bár továbbra is kardoskodnak amellett, hogy a játéknak biz' nincs szüksége semmiféle új motorra, a stúdió belátta, hogy valami újdonsággal mégis ideje volna lekenyerezni a közönséget, mondjuk a PC-s tábort. Valószínűleg ilyen vagy hasonló megfontolásból jelentette ki egy interjú során Mark Lamia, hogy soron következő játékuk már támogatni fogja a DirectX 11-es technológiát.

Ekkora felhajtást egy tilosban parkolásért, biztos úr...

Ekkora felhajtást egy tilosban parkolásért, biztos úr...


A héten természetesen a misztikumoknak sem voltunk híján, ennek egyik ékes példáját a CD Projekt RED szolgáltatja, akik három nap múlva, azaz 30-án valami eget rengető bejelentést kívánnak tenni - de hogy mit, arról egy szófukar witcherhez méltóan hallgatnak. A lengyel stúdióról tudjuk, hogy jelenleg két RPG-t is aprít a bográcsba, amik közül az egyik akár, de csak akár a Witcher 3 is lehet - akárhogy is, szerdáig bizonyára nem sokkal leszünk okosabbak, addig pedig felesleges is lenne messzemenő következtetéseket levonni.

A Capcom azonban előszeretettel gondolkodik hosszú távon, s ennek mintegy tanúbizonysága a DmC: Devil May Cry meglehetősen korán bejelentett dátuma, amit a hét elején adtak közre. A bejelentés szerint a legendás franchise legújabb tagja - jobban mondva újragondolása - jövő év januárjában kerül a boltok polcaira, ami meglehetősen messze van még, mindazonáltal hajlandók vagyunk eltekinteni a homlokráncolástól, hiszen közleményében a PC-verziót is megerősítette a Capcom, ámbár ők jóval később látják majd meg a napvilágot - hanem ami késik, az nem múlik.

Igazi köpönyegforgató vagyok

Igazi köpönyegforgató vagyok


Ugyanezt az örök igazságot szajkózhatják immáron a PlayStation 3 tulajdonosok, akik egész eddig szemernyi remény nélkül tekintgettek a nemzetközileg is elismert, Xbox 360-exkluzív jelzőt viselő Sine Morára, ami azonban nem is annyira Xbox 360-exkluzív, mint elsőre hittük. A Game Channel megkeresésére a fejlesztő Digital Reality-hez közel álló források megerősítették az alig egy nappal korábban lábra kelt szóbeszédet, miszerint a shoot 'em up a PlayStation 3 konzolokra is leszállási engedélyt kér. A többi már csak idő kérdése.

A Hét Blogja:
Újabb Hét Blogja plakettel gazdagodott Neurotic, aki már lassan azt sem fogja tudni, hova pakolja azokat. Ez alkalommal a Red Orchestra 2 ingyenes Steames hétvégéjére hívta fel jótékonyan a figyelmünket, s ehhez kimerítő áttekintőt is mellékelt azoknak, akik azt sem tudják, eszik-e vagy isszák a Tripwire srácok lövöldéjét. Köszönjük, Neurotic! Oh, és gratula a Hét Blogja címért ;)
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Perszeee, csússzon az Alien is... Hogyne...wtf smileywtf smileywtf smileywtf smileywtf smileywtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 7 napja

dio3 acc feltörés elég durvameglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez a MaxPayne 4 dvd most ez igaz?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 9 napja

black opsos kepfelirat keeeeszröhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 9 napja

Sine Mora PS3 nekem a hónap híre. Nagyon várom!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 9 napja

Alient rohadtul sajnálom hogy eltolták.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaPatrik94 profiljaManiac profilja