New Game+ móddal gyarapodik a Dishonored 2

2016. november 18.
4.2701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda legfrissebb bejelentései szerint, ha bárki ráunt volna már a Dishonored 2-re, akkor hamarosan újra érdemes lesz előkapni egy kicsit a játékot, mert új játékmód van érkezőben hozzá.

Ráadásul nem is akármilyen, hiszen egy új, személyre szabható nehézségi fokozat mellett az Arkane Studios elkészített a New Game+ játékmódot, amelynek lényege nem más, minthogy második vagy éppen sokadik végigjátszásra rengeteg újdonságot fedezhetünk fel magunknak vele a kampány során. Mindezt ráadásul jófejségből teljesen ingyen adják majd a készítők, ha elkészült!

Mindezen felül egy újabb videót is bemutattak nekünk a Dishonored 2-höz az Arkane Studios emberei, amelyben az egyes játékstílusok kapták a központi szerepet, méghozzá fejlesztői naplós tálalásban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dishonored 2-re, akkor hamarosan újra érdemes lesz előkapni egy kicsit a játékot, mert új játékmód van érkezőben hozzá.'>
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 16 napja

Kíváncsi lennék mik azok az dolgok, amik többszöri végigjátszásra is újdonságok tudnak lenni. Remélem ez nem csak marketing szöveg, hogy többszöri játékra buzdítsák a játékosokat.

válasz erre

wegh

8 éve, 16 napja

Jobban örülnék, ha a PC-s portot szednék már rendbe...

válasz erre

muki

8 éve, 17 napja

ÉSzhez tértek a srácok...

válasz erre

Gólem

8 éve, 17 napja

Hehe épp most olvastam a tesztet és ott még pont ezt hiányolja iPet! mosolygó smiley

válasz erre
Dishonored 2
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja