Nevet vált az EA Redwood Shores

2009. május 05.
1.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts nem tartotta tovább elég jól csengőnek, kifejezőnek az EA Redwood Shores divíziójának nevét, ezért egy elegáns csapással megváltoztatta azt.

Véleményük szerint a vadonatúj elnevezés sokkal inkább képes tükrözni a csapat kultúráját, identitását, miközben akciódús szellemi tökéken mesterkednek tovább. Az EA Redwood Shores-nak jelenleg két bejelentetlen projektje is fut a meglévő, szintén kettő mellett.

A stúdió olyan best seller anyagokért felelős, mint például a tavaly megjelent survival horror, a Dead Space, bár ezt megelőzően csak licenszelt címekkel foglalatoskodtak leginkább, úgy, mint a Keresztapa, a The Simpsons, vagy a Gyűrűk Ura sorozat. Jelenleg négy sikervárományoson dolgoznak a stúdiónál, készül a multiplatform Dante's Inferno, valamint a Nintendo Wii-s Dead Space spin-off, az Extraction, mindezek mellett két, egyelőre leleplezetlen anyag is termelésben van. Köszöntsük nagy szeretettel a régi bandát, az új nevükön. Mondjátok kórusban, szia, Visceral Games! Mostantól így szólítandó tehát az EA Redwood Shores, ha reflexből régi néven emlegetnénk őket tovább, csak bökjetek oldalba, a szokás mindig nagy úr. Új név, új weblap, új logó, huppanjatok rá a linkre.

Visceral Games Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja