Nevetgélő japánok és látványos átvezetők a legújabb Berserk videóban

2016. október 27.
3.3811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Koei Tecmo munkatársai néhány órával ezelőtt egy átfogó live streamet tartottak a Berserk and the Band of the Hawk kapcsán, amelyen néhány illetékes munkatárs társaságában a japán rajongók számára szerettek volna kedveskedni egy kicsit.

Ez azonban olyan jól sikerült, hogy nekünk, nyugati rajongóknak is sikerült örömet okozniuk vele, hiszen a videón a nevetgélő japánok mellett több gameplay felvétel is felbukkan a háttérben, így például a látványos átvezetők mellett egy óránál egy Mozgus-szal vívott boss harcot tekinthetünk meg, és míg 1 óra 10-nél Casca, 1 óra 14-nél Guts sajátos ruházatát is szemügyre vehetjük, amelyek DLC csomagként lesznek elérhetők a játékhoz.

Amennyiben kíváncsi vagy minderre, pörgess bele egy kicsit az alábbi felvételbe, amely több meglepetéssel is szolgál a Berserk rajongóinak. Nem elfeledni továbbá, hogy a játék jövő februárban Európában is megjelenhet majd!

Nézd nagyban ezt a videót!



Berserk and the Band of the Hawk kapcsán, amelyen néhány illetékes munkatárs társaságában a japán rajongók számára szerettek volna kedveskedni egy kicsit.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

8 éve, 1 hónapja és 14 napja

Mennyire beteg játék te jó isten! röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 14 napja

Jajj, de gáz ez a játék. Mit zabálnak rajta annyian?

válasz erre
Berserk and the Band of the Hawk
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja