Neverwinter E3 trailer

2012. június 07.
2.0221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Perfect World és a Cryptic Studios csapata az E3-on egy vadonatúj mozgóképet mutatott be a Neverwinter MMO-ról, amelynek keretein belül a legendás Neverwinter Nights-sorozat jellegzetes stílusjegyei fognak visszaköszönni számunkra.

A Neverwinter fővárosába, Sword Coastba kalauzoló alkotás éppen ezért a Dungeons & Dragons univerzum kliséiből fog táplálkozni, az E3-on bemutatott legfrissebb mozgóképnek köszönhetően pedig egy kicsit alaposabban is megismerkedhetünk az alkotás világával, hangulatával, illetve a varázslatok fontosságával is.

A direkt gameplay felvételek sajnos hiányoznak az alábbi mozgóképpel, de a készítők állítása szerint a látott momentumok kivétel nélkül a játék grafikus motorjával lettek megrajzolva.

A Neverwinter egyelőre sajnos még nem rendelkezik végleges megjelenési dátummal, de a free to play címmel kapcsolatban arra már most mérget vehetünk, hogy valamikor az év végéig biztosan elérhetővé válik.

Ha kíváncsi vagy a játék legfrissebb mozgóképére, ne is keresgélj tovább, itt és most máris megtekintheted:

#tv#
Neverwinter MMO-ról, amelynek keretein belül a legendás Neverwinter Nights-sorozat jellegzetes stílusjegyei fognak visszaköszönni számunkra.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 20 napja

hat ja eleg ronda szegeny, par evvel le van maradva a graf

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 20 napja

Nem túl szép...

válasz erre
Neverwinter
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja