A Netflixre is megérkezett a For Honor elkészülését bemutató dokumentumfilm

2019. április 06.
6.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jean-Simon Chartier rendezőt különösen lenyűgözték a For Honor munkálatai, így elhatározta, hogy egy dokumentumfilm formájában fogja megörökíteni, hogyan született meg a Ubisoft alkotása.

A Playing Hard névre keresztelt, kulisszák mögé betekintést nyújtó mozgókép már el is érhető Netflixen, és persze megannyi fejlesztővel és információval tűzdelték tele, hogy kicsit közelebb kerüljünk a játék létrejöttéhez. Főleg azért érdekes a For Honor megszületése, mert a kreatív direktor, Jason VandenBerghe egyre inkább elvesztette a projekt feletti kontrollt, és szépen lassan hagyta el az eredeti ideát a játék, amit VandenBerghe talált ki.

Ez csak egy esemény a sok közül, szerencsére most már mindannyian szemügyre vehetjük, hogy milyen nehézségekkel küzdött meg a Ubisoft a For Honor fejlesztése során. A kérdéses dokumentumfilm alapvetően tavaly készült, azonban most a kérdéses streaming felületnek hála szélesebb közönséghez is eljuthat.

Nézd nagyban ezt a videót!



For Honor munkálatai, így elhatározta, hogy egy dokumentumfilm formájában fogja megörökíteni, hogyan született meg a Ubisoft alkotása.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Megnézem.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Na ezt azért megnézem.

válasz erre

muki

5 éve, 5 hónapja és 18 napja

Erről van dokumentumfilm? meglepett smiley Minek?

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja