Netflix: Novembertől PlayStation 3-mal is

2009. október 26.
1.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment America bejelentette a Netflix szolgáltatás PlayStation 3-as implementációját, amelyet Észak-Amerikában novembertől vehetnek igénybe már a konzol tulajdonosai is.

A Netflix révén lehetőség nyílik filmek és sorozatok ezreinek megtekintésére, bár letöltésére nem, csupán azok stream-elésére. Maga a szolgáltatás nem emészt fel plusz összegeket, kizárólag a Netflix havi kilenc Dolláros tagságának a leperkálása szükséges hozzá, ám ezzel korlátlan mennyiségben hozzáférhetnek a brutális mennyiségű tartalomhoz az odaát éldegélők.

A partnerség gyümölcsét novembertől élvezhetik ki a tengerentúliak, immáron a PlayStation 3 konzolon keresztül is. Nem kell mást tenniük, mint beregisztrálniuk a Netflix rendszerére és kifizetni a kilenc Dolláros havidíjat, ezután határok nélkül mozizhatnak négy héten keresztül. Kívánatos szolgáltatás és plusz tárhely sem szükséges hozzá, ugyanis a filmeket a You Tube-hoz hasonlatosan stream-eli a konzol, egyenesen a TV képernyőire. Mivel a Netflix Amerikában tevékenykedik, így az európai régió számára ez biztosan nem lesz honosítva elérhető. Észak-Amerikában mintegy kilencmillió PlayStation 3 tulajdonos, illetve tizenegymillió Netflix user él.

Netflix: Novembertől PlayStation 3-mal is - 2. kép


PlayStation 3 Netflix
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja