NES és Sega Mega Drive emulátor érkezik PC-re és Xbox One-ra (FRISSÍTVE!)

2016. szeptember 12.
2.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha eleged van a modern, csilli-villi videojátékokból, és szeretnéd felidézni egy kicsit a gyerekkorodat PC-n és Xbox One-on, akkor van egy jó hírünk, lévén hamarosan egy nagyszerű emulátor fog érkezni a két platformra a Nesbox képében.
 

A Nesbox nem más, mint egy a klasszikus videojátékok emulálására szakosodott program, amivel lehetőségünk nyílik NES, SNES, Sega Mega Drive, Sega Genesis és Gameboy Color, valamint Gameboy Advanced játékok futtatására.

Az ingyen letölthető Nesbox lényege, hogy telepítését követően egy egyszerű USB porton keresztül futtathatjuk majd az egyes játékok Romjait, amivel felidézhetjük egy letűnt kor emlékeit.
FRISSÍTÉS (14:41) - Minden jó, ha a vége jó, de a Nesbox esetén most nem lett valami jó, mert a Microsoft még azelőtt lekapcsolta a készítőket, hogy a fenti projekt megvalósulhatott volna. Csüggedni azonban nem kell, a hírek szerint mobilokra és Windows 10-re még elkészülhet az emulátor...
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 8 hónapja és 18 napja

Windows-ra annyi van ilyen emulátor, mint égen a csillag. Nem arra lett volna érdekes, hanem One-ra. Ott meg talán szerzői okokból nem engedi a Micro. Elvégre azok a romok mégiscsak a Nintendo és a Sega szellemi tulajdonát képezik.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nagyon klasz, de ettől még nem fogom megszeretni a Windows-t.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 8 hónapja és 18 napja

De király!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profilja