Népszerű játékmód tűnik el az NHL 15-ből

2014. augusztus 20.
2.2451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Az EA Sports felfedte az NHL 15 módjait, és úgy néz ki, hogy a PS4 és Xbox One tulajdonosoknak meg kell elégedniük a fejlett grafikával, ugyanis a népszerű EA Sports Hockey League nem lesz jelen az új generációs konzolverziókon, a régebbi gépek viszont megtartanak ezt-azt.

Az EA Sports producere Sean Ramjagsingh írt az EA Sports weboldalra. Az indok arra, hogy az új generációs verziók kihagynak bizonyos mode-okat, az az, hogy az EA nem teljesen biztos benne, hogy azokat szintén magas minőségben tudnák megoldani.

Mint egy franchise 100%-ig kitartunk az EA SPORTS Hockey League mellett. Ugyanakkor egy olyan franchise vagyunk, ami a minőségre épít.

Egy másik figyelemre méltó mód fog érkezni Xbox 360 és PS3 verziókra, ám nem egy újabb fajta, hanem az Online Team Play mód. Mindazonáltal az EASHL-el ellentétben, az OTP-t az NHL 15 új generációs verzióihoz egy későbbi frissítésként hozzácsatolják.

A játék minden verziójához megmaradó módok a következők:

Play Now
Be A Pro
Be A GM
Online Versus
Hockey Ultimate Team
NHL Moments Live


Nagy kihagyás az a sorozat azon rajongói számára, akik az EASHL versenyt már első, NHL 09 megjelenése óta élvezik.
NHL 15 módjait, és úgy néz ki, hogy a PS4 és Xbox One tulajdonosoknak meg kell elégedniük a fejlett grafikával, ugyanis a népszerű EA Sports Hockey League nem lesz jelen az új generációs konzolverziókon, a régebbi gépek viszont megtartanak ezt-azt.'>
3 hozzászólás

Matyigeek

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

De rég játszottam vele

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Utoljára vagy 10 éve játszottam NHL-lel, de nem is hiányzik igazán.

válasz erre

wegh

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Hát én nagyon rég játszottam NHL-el és akkor is csak a verekedést imádtam benne. Szerintem nem olyan nagy gond, ha kivesznek egy játékmódot akkor, ha tudnak valami újat mutatni helyette. Én személy szerint azért nem venném meg egy széria darabájt évente, ha csak a grafika fejlődik.

válasz erre
NHL 15
14.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja