Nemzetközi karriert futhat be a Galaxy C9 Pro

2016. december 11.
4.7671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok piacán minden héten kapunk valami újdonságot, ugyanakkor a készülékek egy része csak bizonyos régiókban jelenik meg és ezt bizony néha mi is megtapasztalhatjuk, amikor egy-egy újdonság nem érkezik meg hozzánk.

Sokáig hasonló volt a helyzet a Samsung újdonságával, a Galaxy C9 Pro-val, mely eddig úgy tűnt, hogy csak a kínai piacra készült. Ennek azonban ellentmond a SM-C900F kódnevű készülék, mely az említett modell nemzetközi változata lehet és a következő hetekben debütálhat.

A Galaxy C9 Pro egy erős középkategóriás készülék, hiszen a Qualcomm Snapdragon 653 mellé 6GB RAM került. A 6 hüvelykes kijelzője Full HD felbontású, hátul és elől pedig egyaránt egy 16 megapixeles modul teljesít szolgálatot.

A készülékre 500-550 dollár környéki árcédulát jósolnak.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

totyak írta:
6Gb memóriát talán már nem zabálja meg a droid röhögő smiley
Nagyon sok függ attól is hogy mennyire lett optimalizálva.
Nekem egy nagyon régi Motorola RAZR XT910-em van 1GB RAM-al. Mikor rászabadul a netre (teljesen mind1 hogy mobilnet vagy Wi-Fi) teljesen belassul egy 5-10 percre. Utána viszont teljesen jól szuperál 1-2 fagyás van, de tényleg jól megy ahhoz képest hogy már 5 éves telefon! Nővérem idén vette meg első okostelefonját (Lenovo S90) amibe 2 GB van és szuperül zakatol, húgomnak nyáron vettem egy okostelefont (mert eddig még egy telefonja se volt, előtte csak egy tabletet használt, de sz alaplap hibával elhalálozott 3 év után) és az is rendesen szuperál 2 GB-tal (az pedig egy Huawei P8 Lite), viszont egy barátom most vett egy telefont amiben 3 GB RAM van (Vernee Thor) és mondja hogy ebbe kell is a + GB mert van hogy alapjáraton közel van a felhasznált rész a 2 GB-hez. Vagyis sokban függ az optimalizáltságtól is.
Bocsi a hosszú kommentért. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

6Gb memóriát talán már nem zabálja meg a droid röhögő smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Jó drága! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja