Nem volt hivatalos a hétfői Return of American McGees Alice teaser trailer

2009. november 05.
1.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hét elején alig bírtuk visszatartani örömkönnyeinket, amikor végre valami információ szivárgott ki az American McGee elborult agyában formálódó Alice-ről, amely a nagy előd folytatásának ígérkezik, az úriember néhány sikertelen próbálkozását követően.

Akkor és ott úgy gondoltuk, hogy a befutott teaser trailer teljesen hivatalos forrásból származik, hiszen mind összetettségében, mind kivitelezésében a lehető legprofibbnak mutatkozott. McGee uraság azonban a mai napon minden álmunkat darabokra törte szét, ugyanis azt nyilatkozta, nem ők állnak a megjelent mozgókép mögött.

Állítása szerint egy rajongó készíthette a látnivalót - nyilván -, amely hivatalossága még őt is megdöbbentette. Szerinte azonban a videón látottak és elhangzottak egyáltalán nem tükrözik a valóságot, vagyis sem a McGee által kitaposott utat, sem a második Alice történetét. Ugyanakkor a jövőben - feltételezhetően hamarosan - szeretnének információkat megosztani a fanatikusokkal ők is, amelyek már hivatalos momentumok lesznek.

Így tehát nem csak a mozgókép, hanem a hivatalos weboldal, és a jövő évet emlegető megjelenési dátum is kérdőjelet kapott, sokak nagy sajnálatára. A dologban azonban valami nem stimmel, hiszen nem sok rajongónak lenne érdeke az, hogy napokat, sőt heteket öljön egy profin kivitelezett teaser site, valamint egy ilyen komoly videó elkészítésébe. Várjuk a továbbiakat!

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja