Nem végleges a Square Enix Europe elnevezés

2009. szeptember 03.
1.5271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Miután a japán illetőségű Square Enix felvásárolta az Eidos-t szőröstül, bőröstül, a szerepjátékos mamut egy közös név alá hozta az egyesült szoftvernagyhatalmat Európában, melyhez hozzátartozik az IO Interactive, az Eidos Montreal, a Crystal Dynamics és az összes további érintett stúdió.

A közös gyűjtőnevük jelenleg a Square Enix Europe, viszont még ez sem permanens, azaz nem végleges, állítja egy szóvivő, csupán placeholder-ként használják átmenetileg.

A palceholder név tehát nem több mint egy ideiglenes helyfoglaló, amíg ki nem agyalnak valami hangzatosabbat ennél a csoportosulás számára. Mint azt korábban is említettük, az Eidos név, mint brand fennmarad, felette viszont a Square Enix gyakorol kiadói hatalmat, mint az összes kapcsolódó stúdió termékeinek publikációs jogtulajdonosa. A Square Enix Europe elnevezés marad a köztudatban és közhasználatban átmenetileg, de egy újra brandigelésre számíthatunk a közeljövőben, tudtuk meg egy illetékestől a mai nap folyamán.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nem értem mi a gond az elnevezéssel, nekem kifejezetten tetszik. Úgy ahogy az ubisoft és az ubisoft montreal, úgy lehetne ez is ilyen formastílusú.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja