Nem várható ebben a pénzügyi esztendőben Nintendo 3DS cím a Capcomtól

2010. augusztus 04.
1.9701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint tudjuk, a Capcom elsőként sorakozott fel a Nintendo mögé, amikor hivatalosan is bejelentették, hogy készül a térhatást segédeszközök nélkül is támogatni képes 3DS hordozható konzol, azonban a cég úgy tűnik, hogy nem lesz az elsők között a megjelenő játékok terén, lévén legfrissebb nyilatkozataik szerint ebben a pénzügyi esztendőben nem várható tőlük a masinára érkező videojáték.

Így tehát legkorábban csak jövő tavasszal számíthatunk a fejlesztőktől 3DS-re szánt alkotással, amelyek közül kettőről tudunk eleddig biztosan.

Az egyik a Super Street Fighter IV 3D Edition lenne, amely bár megmarad a klasszikus oldalnézetes verekedős játékok vonalán, a térhatású megjelenítés így is érzékelhető lesz, nem úgy a Resident Evil: Revelations esetében, ami teljes három dimenzióban kíván majd riogatni minket. A két program tehát ebben a pénzügyi esztendőben biztosan nem fut be a boltok polcaira, és egyelőre konkrétabb dátumokkal sem rendelkezik a Capcom, tehát várjuk ki a sorunkat, az illetékesek mindenről időben tájékoztatnak majd minket.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 2 napja

jo játék menő smiley
kacsintó smileynyelvnyújtó smileymeglepett smileymosolygó smileyszomorú smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja