Nem törölték a This is Vegas-t!

2009. augusztus 04.
1.7161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégén meglepődve, és hatalmas gyomorgörcsök közepette adtuk hírül nektek, hogy nem zárható ki a This is Vegas nevű alkotás törlése, amely egy csúszás, és nulla információ után még a GameStop előrendelői kínálatából is lekerült.

A pletykák tehát ahogyan ilyenkor lenni szokott, elkezdtek terjedni, mi is megijedtünk, de szerencsére semmi komoly baj nem történt, a Warner Bros. pedig megerősítette, hogy az alkotás nincs törölve, a fejlesztések szépen haladnak tovább, ennél azonban sem többet, sem kevesebbet nem mondtak el az illetékesek.

Ne is legyünk telhetetlenek, a bűnt kedvelő játékosoknak ugyanis ennyi éppen elég a boldogsághoz, bár igaz ami igaz, jó lett volna legalább még egy körülbelüli megjelenési dátumot kapni hozzá. Aki nem ismerné a projektet, annak legyen elég annyi, hogy a GTA egyik nagy kihívójaként tartják számon, a történet szerint pedig az a Las Vegas, amelyet a nagybetűs Bűn városának neveznek, kezd egyre inkább átalakulni Disneyland-dé, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy újra visszaállítsuk a rendetlenséget a metropoliszban.

Ehhez gyilkolhatunk, szerencsejátékozhatunk, útszéli lányoknak fizethetünk extra szolgáltatásokért, versenyezhetünk feltuningolt autóinkkal, és még számos más dolgot tehetünk, a lényeg, hogy ne a lelkiismeret vezéreljen minket a játékban. A This is Vegas tehát jó úton halad, nem álltak le a fejlesztések, csupán az illetékesek nem szeretnek sokat kiabálni világ felé, de reméljük hamarosan friss információkkal, de legalábbis valami látnivalóban szolgálhatunk nektek az alkotásról!

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja