Nem lesz női ügynök a Crackdown 2-ben

2010. április 01.
1.7121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Borzasztó, elszomorító, felháborító.

Amikor már a körmünket rágjuk, hogy végre megérkezzen a Crackdown 2, akkor jön egy hír, amire egyszerűen nem találunk szavakat. A Ruffian egyik embere, Billy Thomson ugyanis elárulta, hogy a Crackdown második részében nem láthatunk majd női ügynököket, és ez a memóriának köszönhető. Természetesen nem a hölgyek memóriájára célzott az úriember, hanem arra, hogy egy női modell megfelelő kialakításához rengeteg memóriát kellett volna felhasználni, s így a játék többi része sínylette volna meg a lágy keblek autentikus ringását.

"A Crackdownban sajnos rengeteg memóriát emésztett volna fel, ha csinálunk női modelleket is"- közölte a szomorú híreket Thomson. "Azért, hogy megfelelő textúrákat kapjanak a női modellek, valamint maga a modell is tökéletesen nézzen ki, olyan helyeken kellett volna spórolnunk, amin nem igazán akartunk. A női ügynökök helyett inkább úgy döntöttünk, hogy annyi lehetőségeket adunk a játékosoknak a kinézetek változtatására, amennyit csak lehet." A hír minket is lelombozott, hiszen örömmel láttunk volna néhány vad amazont, amint teljes testpáncélban tisztítja meg a várost a mocsoktól, de az élet sajnos ilyen kegyetlen.
2 hozzászólás

Shade

15 éve, 3 hónapja és 7 napja

Najólvan, ez egy mekkora baromság! Nehogy má ezért nemlenne benne...csak már lusták azzal is foglalkozni.

válasz erre

Lac

15 éve, 3 hónapja és 7 napja

Na ez az amit nem veszek be. Nehogy már + 2 mell hazavágja a boxot... Ez a második leggázabb kifogás, amit hallottam eddig...

válasz erre
Crackdown 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja