Nem kerül kiadásra Észak-Amerikában a Nintendo Wii-s Fatal Frame

2009. április 08.
1.7201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A keményebb túlélő horror anyagok vonalának egyik jeles képviselőjeként a Fatal Frame sorozatot tartjuk számot, a Siren és a Silent Hill mellett természetesen.

A Tecmo csapatának azonban sikerült egy teljes mértékben egyedi játékmenetet fabrikálniuk a franchise-hoz, főhőseink rendre fiatal hölgyek, akik egy fotoapparáttal felfegyverkezve teszik el láb alól a túlvilági szellemeket. A legutóbbi epizód egyelőre csak és kizárólag Japánban látott napvilágot és ez úgy tűnik, hogy így is marad.

A nipponi megjelenés tavaly július végén volt a kiotóiak égisze alatt, azóta pedig nyilván rengetegen várják az angolosított kiadásokat, de a Nintendo váratlanul úgy döntött, hogy Észak-Amerikában már biztosan nem dobja piacra a Tecmo és Grasshoppers Manufacture közös alkotását a Fatal Frame: Mask Of The Lunar Eclipse-t, mint kiadó, mondván, hogy ebben a régióban nem az ő feladatuk lenne.

Az IP tulajdonosa, a Tecmo nem repesett a szomorú döntés hallatán, mely eredményeképpen az amerikai játékosok nem vihetik végig a Nintendo Wii exkluzív epizódot, de kénytelenek tiszteletben tartani a kiotóiak furcsa döntését és újabb csavar a történetben, hogy ők maguk sem vállalják a saját címük kiadását, mint tették azt a széria korábbi részei esetében. Úgy fest, hogy az európai verzió reménye is sírba szállt ezzel a bejelentéssel. Sajnáljuk, de nagyon.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja