Nem izzasztotta meg a PS3-at a Killzone 2

2010. március 18.
1.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Killzone 2 valamikor a legjobban kinéző Playstation 3 játéknak számított, azonban az idő múlásával olyan produktumok jelentek meg, amelyek mellett a Guerrilla játékának látványvilága már kissé kopottasnak tűnik.

Elég csak az Uncharted 2-t vagy a God of War 3-at megemlíteni ahhoz, hogy elismerjük, bizony a Killzone 2 nem használta ki eléggé kedvenc PS3-unk erejét. A Guerrilla azonban elárulta, hogy a következő projektjükön minden erejükkel azon lesznek, hogy megizzasszák az egyébként roppant erővel megáldott gépet.
A legutolsó EDGE magazinban Herman Hulst, a fejlesztőcsapat fejese azt állította, hogy a csapata van simán meg fog birkózni a feladattal. "Elégedettek vagyunk, hogy mi mutathattuk meg elsőként a Killzone 2-n keresztül, mire is képes egy Playstation 3 a megfelelő kezekben"- dicsekedett Hulst. "De később arra is rájöttünk, hogy további optimalizálással még szebb grafikát tudunk a képernyőre varázsolni, és még egyáltalán nem értük el a Playstation 3 határait." Jelenleg az a pletyka terjeng a neten, hogy a Killzone 3 2011 áprilisában jelenik meg, de a cég egyelőre nem reagált a mendemondával kapcsolatban.
Killzone 2 valamikor a legjobban kinéző Playstation 3 játéknak számított, azonban az idő múlásával olyan produktumok jelentek meg, amelyek mellett a Guerrilla játékának látványvilága már kissé kopottasnak tűnik.'>
1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 3 hónapja és 21 napja

Hát igen van benne még sok erő amit ki lehet használniröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
Killzone 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja