Németországban betiltották a Call of Duty: Black Ops európai verzióját

2010. október 29.
4.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Németország cenzorjai ismét nagyot alkottak! Az ottani PC Games magazin jelentése szerint ugyanis az országban megjelenő videojátékok ellenőrei újabb címet szúrtak ki maguknak, és állítottak ezzel tiltólistára, jelenleg ráadásul nem kisebb nevet, mint a Call of Duty-sorozat legújabb darabját.

Így van, gyengébbek kedvéért kimondjuk, Németországban betiltották a Call of Duty: Black Ops európai verzióját, aminek következtében német kollégáink csak egy erősen cenzúrázott, megvagdalt változatot kapnak.

Okok, indokok, és egyéb magyarázatok természetesen nem születtek, betiltották, mert a néhány évtizeddel ezelőtti Magyarországra emlékeztető módszerek esetében felesleges bármi mellett vagy ellen érvelni, pedig kíváncsiak lettünk volna azért, hogy a mélyen tisztelt cenzor urak és hölgyek milyen kivetnivalót találtak a Black Ops-ban, amiben valószínűleg még csak horogkereszt sem található majd. Ami viszont biztos, hogy a Stem a németországi játékosoknak csak a vágott verziójú példányokat engedi aktiválni, minden mással hiába is próbálkoznak. Hogy ez megint mire volt jó? Nyilván arra, hogy még többen warezoljanak Németországban is!
Call of Duty-sorozat legújabb darabját.'>
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 21 napja

a multiát be kellene tiltani az egész világon anyira szagat nem értem hogy merték kiadni egyáltalán

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 21 napja

Az elpotyogó testrészeket cenzúrázták, meg egy kétvéresebb átvezetőt. Természetesen ahogy Maniac is írta, a horogkereszt az mindenhonnan kikerült. A szép az az egészben, hogy ezek a megkötések csak a PC verzióra vonatkoznak, a konzolosok a rendes verziót vehetik meg.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja