Németország gyakorlatilag kinyírta az idei Gamescom helyszíni rendezvényét

2020. április 15.
8.7981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután egy sor expót elkaszáltak már, joggal reménykedett benne mindenki, hogy a Gamescom az augusztusi dátuma okán biztonságban van, így egy megszokott eseményre számíthatunk, ellenben Németország gondoskodott róla, hogy ne legyen így.

A rendszeresen Kölnben megrendezett expó helyszíni show-jának gyakorlatilag búcsút inthetünk, mivelhogy Németország betiltotta a nyilvános találkozókat egészen augusztus legvégéig, ami azért kellemetlen, mert augusztus 25-étől kezdődne a Gamescom. Ugyan az országban újranyitnak az iskolák és a boltok az elkövetkezendő hetekben, de ezen a téren meg akarja húzni a nadrágszíjat a kormány.

Már jött is hivatalos kommunikáció a Gamescom sorsáról, miszerint valóban eltörölték a helyszíni terveiket, azonban a digitális műsort egészen biztosan borítékolhatjuk. További részletek egyelőre nincsenek, viszont az biztos, hogy lesz Gamescom.

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez várható volt.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mi mást is tehetnének.... Az egész világon bezárnak, tiltanak mindent, és augusztusban sem lesz (sokkal) jobb a helyzet, azért ez borítékolható...

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja