Nem csak Batman játékok várhatók a Rocksteady brigádjától

2010. február 24.
5.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi napon nem kizárt, hogy történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi akkor, amikor a Warner Bros.

hivatalosan is felvásárolta a Batman: Arkham Asylum kapcsán nevet szerzett Rocksteady csapatát, lévén a srácok egy kiváló indítással vetették meg lábukat a játékvilágban, és ha ötleteik, és a bennük szunnyadó láng nem alszik ki, akkor néhány neves licencnek hála igényes adaptációkat készíthetnek számunkra. Ám jelenleg csak az biztos, hogy a fiúk az Arkham Asylum folytatásán munkálkodnak a háttérben, szépen, csendben és minden részletet magukban tartva.

A Warner Bros Entertainment UK elnöke, avagy Josh Berger mindezek mellett úgy nyilatkozott a VG247 mindig kíváncsi újságíróinak, hogy nem csak a Batman játékok készítésében látja a csapat jövőjét. Mondandóját kiegészítette azzal, hogy a Warner Brothers birtokában rengeteg olyan univerzum és téma licence található, amellyel dolgozhatnak a srácok. Ez egyrészről pozitívum, mert mi ismert világok kiváló adaptálását kapjuk meg, másrészről viszont negatívum, mert komoly korlátok közé szorítják a Rocksteady brigádját, a bezártságot és a lerombolhatatlan falakat pedig sokan nem bírják hosszútávon. Kíváncsian várjuk mit hoz a jövő, melyek közül a legérdekesebb az lesz, hogy vajon a srácok képesek lesznek-e megismételni az Arkham Asylum sikerét, illetve, hogy utána mibe vágják majd a fejszéjüket. Érdekes kérdések, nem igaz?
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

röhögő smileymeglepődött smileyccvghtzzjkjmenő smileymosolygó smileyszomorú smileymeglepett smileynyelvnyújtó smileykacsintó smiley:coolh:menő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja