Nemcsak a Bluepoint Games, hanem az EA is PS5-re fejleszt már

2019. október 09.
7.2191
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a címben szereplő állítás bizonyára a legtöbb stúdióról elmondható, azonban a tegnapi nagy PlayStation 5 infócunamit követően két csapatról vált teljesen bizonyossá, hogy már jól megismerkedtek a Sony újgenerációs konzoljával.

A Bluepoint Games nevét a legtöbb beszámoló hangosan éljenezte, méghozzá nem véletlenül, hiszen a zseniális feldolgozásairól ismert csapat talán a Demon's Souls remake munkálatain dolgozik a háttérben, de mellettük már az Electronic Arts nevét is felírhatjuk a listára.

Laura Miele, a stúdió egyik első embere személyesen erősítette meg a Wired magazinnak, hogy már ők is rendelkeznek dev kittel, és nem győzte az egekig magasztalni a konzolban helyet kapott GPU-t, mely a gépi tanulás segítségével elképesztő lehetőségekre képes.

Magyarul tehát biztos, hogy a PS5 sem marad majd FIFA és NHL nélkül, de azért ne feledkezzünk meg az EA Star Wars-játékairól sem nagy hirtelenjében, melyek a következő generációban igencsak nagyot robbanthatnak.
5 hozzászólás

Hijacked0824

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nyitócímnek egy jó GTA vagy esetleg LA Noire 2 lenne a legnagyobb. De persze a Battlefield se lenne semmi. Fifa és NHL. Hát na.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Megint érdekes lesz látni olyan játékoknál, amik még PS4-re is jönnek, de már PS5-re is, hogy vajon mekkora lesz a különbség. Szerintem minimális.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szóval lesznek rá tucat sportjátékok, milyen meglepő... úgy se nekem készítik ezeket.

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kit érdekel a FIFA és az NHL bejelentés? Híradó sem jelenti be a napfelkeltét, mivel úgyis jön. Ha már folytatások, akkor minimum Battlefield és SW Battlefront bejelentés az érdekes.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Várható volt, hogy bőszen készül a Fifa!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 adambalonyi profilja