Némán működő egeret keresel? Itt a Cherry Gentix Silent!

2017. október 17.
2.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cherry bejelentette legújabb egerét, amit bár nem kifejezetten játékosoknak szántak, azonban ők is nagy hasznát veszik, ha szeretnek éjszaka belemerülni az online ütközetekbe, miközben a környezetük inkább aludna az egérkattogtatás hallgatása mellett.

A Cherry Gentix Silent segítségével azonban nem lesz ilyen probléma többi, a kisegér ugyanis olyan speciális kapcsolót kapott, amivel szinte teljesen némán üzemel, így nyitott irodában és éjszakai játékhoz alkalmazva, vagy ha csak szimplán elegünk van az egérkattogásból, a kiegészítő szerencsés választás lehet.

Persze ne ettől várjuk életünk csúcsteljesítményét az online csatamezőkön, hiszen a Cherry Gentix Silent az ergonomikus kialakítás ellenére alig 1000 dpi felbontású szenzort kapott, ellenben 1,8 méteres USB kábelen keresztül csatlakozik a géphez, és mindezért a gyártó alig 4 ezer forintnak megfelelő összeget kér el.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Engem mondjuk nem zavar az egér hangja. Persze, ha aludni szeretnék, akkor elvárom, hogy ne gépezzen mellettem senki. Erre van a noti, akkor át lehet ballagni másik szobába.

válasz erre

Tommy

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Mondjuk a jobb egereken kikapcsolható a kattogás...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Az 1000 dpi nem igazán komoly gamer egér de ennyiért ne is várjunk csodát!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljateferenc profiljaM.O.R.P.H. profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaGargameth profilja