Nem várható PlayStation 3-ra az Alan Wake megjelenése

2011. december 30.
1.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kárörvendők és a PC-s játékipart temetők legnagyobb bánatára a Remedy néhány héttel korábban megerősítette, hogy a legkorábbi terveknek megfelelően végre PC-re is megjelenhet a csapat Xbox 360 exkluzivitásba burkolózott horrorkalandja, avagy az Alan Wake.

Mivel ezzel a döntéssel már két platformot lefed a játék a szokásos triumvirátusból, szinte adta magát a kérdés, hogy ezek után akkor vajon PlayStation 3-ra is megjelenhet az Alan Wake?

A válasz egyszerű: nem valószínű. Mindezt Markus Maki - nem röhög, valóban így hívják az úriembert - osztotta meg a játék fanatikusaival az Alan Wake hivatalos fórumán. A helyzet ugyanis az, hogy a Microsoft már a PC-s megjelenését sem vállalta fel a programnak, így azt a Remedy teljesen saját zsebből, saját kiadásban fogja megjelentetni jövő év elején, a Sony konzoljára pedig még komolyabbak a problémák, PlayStation 3-ra ugyanis egyelőre még joguk sincs elkészíteni a játékot, lévén köti őket a Microsofttal aláírt szerződés. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az Alan Wake megmarad PC-s és Xbox 360-as címnek.
Alan Wake.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Tipikus Boxos cím, azt is hülyeségnek tartom, hogy kiadják pc-re...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem is hiányzik, jó ez így.

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja