Nem várható folytatása a Final Fantasy XIII-2-nek?

2012. február 06.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az a néhány maroknyi szerencsés játékos, akik alig néhány nap alatt a végére értek a Final Fantasy XIII-2 kampányának, meglepődve érzékelték, hogy a történet finoman szólva is furcsán ért véget, az utolsó képkockákon pedig feltűnt a "To Be Continued" felirat, amely arra engedné következtetni a fanatikusokat, hogy a Square Enix folytatja majd az alkotás által megkezdett történetet a múltban.

Motomu Toriyama, avagy a projekt direktora azonban a Taipei Game Show keretein belül egészen másról beszélt.

Néhány újságíró ugyanis természetesen kapva kapott az alkalmon és feltett néhány ezzel kapcsolatos kérdést Motomu Toriyamanak, hogy magyarázza már meg kicsit ennek a To Be Continued feliratnak az értelmét.

A zsurnaliszták azonban feltehetően nem arra számítottak, ami ezek után elhangzott, az igazgató ugyanis egy másodpercig sem említett folytatást, mindösszesen annyit, hogy egy DLC keretein belül folytatódhat, illetve záródhat le a történet.

Természetesen mindez még nem zárja ki maximálisan azt, hogy nem lesz a jövőben Final Fantasy XIII-3, de jelenleg erős kételyeink vannak efelől.
Final Fantasy XIII-2 kampányának, meglepődve érzékelték, hogy a történet finoman szólva is furcsán ért véget, az utolsó képkockákon pedig feltűnt a "To Be Continued" felirat, amely arra engedné következtetni a fanatikusokat, hogy a Square Enix folytatja majd az alkotás által megkezdett történetet a múltban.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 3 napja

Vendég írta:
Remélem folytatják!
Biztos vagyok benne...

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 3 napja

Remélem folytatják!

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 4 napja

Eddig is ez volt a leghosszabb rétestészta...mosolygó smiley

válasz erre
Final Fantasy XIII-2
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja