Nem változtat az Amazon a Twitchen

2014. augusztus 26.
1.5161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Az Amazon a tegnap esti órákban vásárolta meg közel egymilliárd dollárért a streamelős szolgáltatással foglalkozó Twitchet, és az Amazon Games igazgatója, Michael Frazzini szerint nem változtatnak semmin.

Frazzini szerint a Twitchnél mindent remekül csinálnak, és nekik nem céljuk, hogy egy jól működő gépezetet átalakítsanak.

A szerződés értelmében a szolgáltatás az Amazon egyik leányvállalata lesz, de továbbra is a Twitch vezérigazgatója fogja irányítani az ott folyó ügyeket. Elmondta, hogy számukra azért volt jó döntés a szerződés, mert ezzel olyan forrásokhoz jutnak, mint a jobb mérnökök, jobb infrastruktúra és közelebbi kapcsolat a játékkészítőkkel.

A Twitch Amerikában jelenleg a legnagyobb ilyen szolgáltatás, és egy ideje már koncertek streamelésével is foglalkoznak. Az Amazonra láthatóan egyre agresszívabban próbál érvényesülni a videójáték piacon: több dizájnert átcsábított már a Portaltól és Far Crytól, illetve megvette a Killer Instinctet fejlesztő Double Helix Games-t.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 4 napja

Őszintén szólva sosem látogatom a Twitch oldalát, tehát nekem mindegy mi lesz vele. Viszont sok felhasználó nem szereti a változásokat, így jó döntés szerintem érintetlenül hagyni.

válasz erre

Nate

6 éve, 7 hónapja és 5 napja

Okos döntés a részükről, elvégre így a felhasználók sem szaladnak el a változások miatt, viszont a bevétel a zsebükbe kerül. A legfontosabb az egészben, hogy a Twitch jelenlegi formájában marad, aminek örülök.

válasz erre

gokuvsvegita

6 éve, 7 hónapja és 5 napja

"1-2 év"

válasz erre

gokuvsvegita

6 éve, 7 hónapja és 5 napja

Nagyon erősen terjeszkedik... 2-2 év és megláthatjuk mi lesz!

válasz erre

fantis6

6 éve, 7 hónapja és 5 napja

szépen terjeszkedik

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja