Nem valószínű, hogy a Wii U "drámaian felülmúlná" a PS3-at vagy az Xbox 360-at

2011. június 21.
2.2951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
...Derül ki a Shigeru Miyamotoval lefolytatott beszélgetésből, mely során a Nintendo dizájner legendája a legújabb konzol, a Wii U-val kapcsolatban ecsetel egyet s mást.

Ez alapjaiban rengeti meg a korábban szárnyra kapott szóbeszédeket, melyek szerint a Nintendo-féle új konzol kecsesen elsuhan a kortárs rendszerek mellett, mint a PlayStation 3 vagy éppen az Xbox 360. Egy elemző például azt állította, a Wii U akár 50%-kal is felülmúlhatja processzor-sebesség terén az említett konzolokat. Mindezek ellenére - minő meglepetés - éppen maga a Nintendo szólalt fel a kedélyek csillapításának érdekében.

"Számunkra rendkívül kényes a beárazás, mert az emberek általában kiadásaik csupán egy bizonyos részét fordítják a szórakozásra.

"Ugyanakkor ott vannak a technológiai előnyök, és ott van a kényszer, hogy a technológia fölébe kerekedj, és mindezek az árak növekedését eredményezi."


Miyamoto ekképp folytatta eszmefuttatását:
Szóval ez a dolog, amit csinálunk - amit kissé meggondolatlannak tartok, mert egyfajta tablethez hasonló eszközt is szeretnénk belefoglalni - egy képernyős kontroller. Ezt úgy szeretnénk megalkotni, hogy megtaláljuk a CPU és GPU közti kedvező egyensúlyt, a grafikus processzort, és mindezt úgy ötvözzük, hogy közben a rendszer HD képességeit is igénybe vesszük, és mindebből természetesen a legjobbakat szeretnénk kihozni."

"Természetesen érzékenyek vagyunk arra, hogy mindezt a megfelelő áron vigyük végbe. Tehát nem tudom, hogy ülhetünk-e itt mondván, a Wii U drámaian felül fogja múlni a már meglévő rendszereket. Ez része az egyensúlynak, amit megteremtünk annak érdekében, hogy megleljük azt a szórakoztatási lehetőséget, ami új és egyedi."
7 hozzászólás

xpforever

9 éve, 9 hónapja és 8 napja

marco írta:
Az megvan ugye hogy ez sok éves nyilatkozat? mosolygó smiley
Persze. És kiderült, hogy semmiben sem múlta fölül röhögő smiley

válasz erre

marco

9 éve, 9 hónapja és 8 napja

xpforever írta:
Nem hogy drámaian, sehogy sem múlja fölül az Xnox 360-at.
Az megvan ugye hogy ez sok éves nyilatkozat? mosolygó smiley

válasz erre

xpforever

9 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nem hogy drámaian, sehogy sem múlja fölül az Xnox 360-at.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 20 napja

nem tudom mit akarnak még a grafikán javitani nekem még a ps3-as játékok is hihetetlenűl szépek

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 10 napja

röhögő smiley azé az előttem lévő két kommentelőnek nemtom van/volt -e wii -je. Eddig sosem volt olyan termékük, amelyeket első 2-3 hónapban lelőttek volna, mi is lesz benne. Én nemtom, de mikor kipróbáltam a kinectet, hát.......... nemvolt olyan érzésem, mint mikor wii -zek. A SONY meg hiába hozta be a move -t(ennyi év után könnyű lemásolni azt, amit a wii már évek óta képvisel), nincs olyan élménye, mint a wii -nek. Egyedül a grafika az, ami eddig a "gyengéje" volt a wii -nek, de ezt a játékélmény olyan szinten elfeledtette, amire sem a Microsoft sem a SONY nem képes. Nekem pedig a játékélmény sokkal fontosabb, mint a grafika. menő smiley

válasz erre

totyak

13 éve, 11 hónapja és 13 napja

Nem a többi nagy konzolhoz kell mérni a Wii-t. Most hiába lesz mondjuk erősebb a boxnál vagy a ps3-nál, hiszen azoknak is lesz utódja. A Nintendo cuccai mindig magányos harcosok röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 14 napja

Kezdem azt gondolni, hogy túl sok a misztikum az új gépről és ebbe fog beleroppanni a dolog. Szerintem emiatt bukdácsolni fog ez a konzol. Ráadásul van egy olyan érzésem hogy ki fognak jönni a többiek is addigra új konzollal, nem hagyják magukat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja