Nem törölték, csak kiadóra vár a The Grinder

2011. március 14.
2.2121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Conduit-sorozat fejlesztőjeként elhíresült Hight Voltage Software srácai jelenleg is azon fáradoznak, hogy április végén a boltok polcaira tudják küldeni a széria második darabját, azonban a csapat fanatikusai biztosan emlékeznek rá, hogy a srácok egy másik alkotáson is dolgoztak a háttérben, amelyről már hosszú hónapok óta semmit sem hallhattunk, így méltán hihettük, hogy kukában végezte a kicsike.

Eric Stoll, a csapat egyik szócsöve azonban cáfolta a Siliconera újságíróinak ezt a vádat, állítása szerint nem törölték, csak éppen kiadóra vár a The Grinder nevű projekt.

A kiadók pedig manapság nem kapkodnak az eredeti ötletekért, így az RPG elemekkel jócskán megpakolt akcióközpontú alkotás egyelőre marad a fiók mélyén, annak ellenére is, hogy a csapattól szokatlan módon ezúttal nem csak Wii-re, hanem Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is készül az alkotás, amely tehát akkor jelenhet meg végre, ha a Hight Voltage Software megfelelő kiadót talál hozzá. Reméljük mihamarabb bejelenthetjük majd ennek meglétét.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Szerintem azóta sem találtak kiadót. A wikipédia szerint nincs kiadója a játéknak, sőt, megjelenési dátuma sincsen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljatotyak profilja