Nem támogatja az offline módot az Elite: Dangerous

2014. november 18.
1.9651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki klasszikus formában, internetkapcsolat nélkül szerette volna átélni a decemberben már érkező Elite: Dangerous űrkalandját, az csalódni fog, a Frontier Developments ugyanis az utolsó pillanatban bejelentette, hogy erre nem lesz lehetőségünk.

Az Elite: Dangerous ugyanis híreink szerint nem támogatja az offline játékmódot, ami nem jelenti azt, hogy ne tudnánk majd magányos farkasként átélni az alkotás élményét, azonban sajnálatos módon ehhez is szükségünk lesz ahhoz, hogy kapcsolódjunk a világhálóra.

A fejlesztők szerint egyszerűen túl korlátozott lenne offline módot tenni az Elite: Dangerous-ba, így hiába ígérték korábban, hogy megvalósítják ezt a lehetőséget, a megjelenéskor minden opció és játékmód internetkapcsolathoz kötött lesz, még ha ez a legtöbb rajongónak egyáltalán nem tetszik.
Elite: Dangerous űrkalandját, az csalódni fog, a Frontier Developments ugyanis az utolsó pillanatban bejelentette, hogy erre nem lesz lehetőségünk.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 2 hónapja és 1 napja

Gyakorlatilag online másolásvédelem. Majd valamelyik warez csapat megoldja, hogy ne legyenek túl korlátozottak az offline lehetőségek.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 2 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

kpal

10 éve, 2 hónapja és 2 napja

Ez hibás lépés meglepett smiley

válasz erre
Elite: Dangerous
11.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja