Nem lesz online játékmód a PC-s Tony Hawk's Pro Skater HD-ban

2012. szeptember 17.
2.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hivatalos Tony Hawk's Pro Skater HD Facebook oldalon az illetékes fejlesztők néhány friss információt hoztak nyilvánosságra a szeptember végén megjelenő PC-s változattal kapcsolatban, ami nem kizárt, hogy csalódás lesz néhány rajongó számára, a készítők ugyanis kiszedték belőle az online játékmódot.

A hivatalos állásfoglalás szerint a PC-s Tony Hawk's Pro Skater HD a tervek szerint a jövő héten fog felkerülni a digitális disztribúciók kínálatába, ahonnan a konzolos változatokhoz képest olcsóbban lesz letölthető.

Ennek az olcsóságnak azonban - egy kis képzavarral élve - ára lesz, méghozzá a fentebb említett online lehetőségek hiánya. Az alkotás ugyanis bár csak 10 dollárba fog kerülni, sőt, a premierkor 10 százalékkal olcsóbb is lesz, de ezért cserébe a PC-s verzió sem az online játékmódot nem fogja támogatni, sem a Facebook integrációs lehetőségeket.

Az illetékesek azt ígérték, hogy a későbbiekben még további pontos információkkal fognak szolgálni nekünk a számítógépes verziókkal kapcsolatban, így várjunk türelemmel, mert lehet, hogy lesz még - akár kellemetlen - meglepetés is abban a bizonyos mókazsákban.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nekem nem is hiányzott belőle az online lehetőség. Bár ez betudható annak is, hogy szerintem szimplán z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@r volt a játék és max. egy órát pazaroltam rá az életemből. Régebben még türelmesebb voltam, mert a Dave Mirra Freestyle BMX-szel emlékeim szerint elbohóckodtam röhögő smiley

válasz erre
Tony Hawk's Pro Skater HD
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja