Nem lesz idén új Mario játék

2015. január 04.
2.8761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Mario, az olasz csőszerelő alakja hosszú ideje közöttünk van, így ritka az olyan személy aki nem játszott egyetlen játékkal sem amelyben bajszos barátunk szerepel, hiszen rengeteg kitérőt tett már ő meg.

Utoljára a Mario Kart 8-ban és a Super Smash Bro. for Wii U/3DS-ben játszhattunk vele és már tudjuk, hogy idén is fel fog bukkanni a Mario Party 10-ben és a Mario vs. Donkey Kong-ban (Wii U).

Akkor miért a cím? Az idei évben nem fog megjelenni a "fővonalon" Mario játék, tehát aki új Super Mario (Bros.) résszel akar játszani, annak várnia kell.

Bill Trinen, a Nintendo of America marketing igazgatója erősítette meg a dolgot.

Mi nem adunk ki minden évben új részt a már létező sorozatainkból, mindig hagyunk közöttünk időt. Ez látható a Super Smash Bros.-nál, mely 7 év után kapott új részt. Vagy ott van a Pikmin 3, ahol még ennél is nagyobb különbség van. A Mario játékok ennél gyakrabban jelennek meg, de idén ez ki fog maradni, tehát ez nem éves esemény.

Azért nem kell elkeseredni, hiszen aki még emlékszik, áprilisban Yoshiaki Koizumi a Nintendo producere nyilatkozta, hogy a Nintendo EAD (akik a Super Mario 3D World-öt is készítették) már dolgoznak a következő Mario játékon, tehát ha idén nem is, de 2016-ra már lehet megkapjuk az új részt.
5 hozzászólás

italianman

10 éve, 10 napja

...hát igen, a Ubisoft is követhetné ezt.

válasz erre

italianman

10 éve, 10 napja

Jót is tesz egy kis pihenés.

válasz erre

Gólem

10 éve, 10 napja

Assassin's Creed példát vehetne!röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 10 napja

Öreg game, kis pihenő meg nem a világ.

válasz erre

totyak

10 éve, 11 napja

Valahogy talán kibírnak egy évet a Nintendo játékosok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja