Nem kerülhet bejelentésre 2012 előtt a Blizzard új MMO-ja

2010. október 25.
2.2661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már hónapok, sőt évek óta érkeznek különböző pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Blizzard műhelyében egy vadonatúj MMORPG készülődik, ám mivel a csapat nem a gyors, hanem inkább a minőségi munkáival vált hírhedté, sem konkrétumok, sem egyéb információk nem láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mi lehet ez a rejtélyes projekt.

Egyesek egy vadonatúj franchise kezdő darabját vélték látni a be nem jelentett MMO-ban, mások egy World of StarCraft vagy World of Diablot-t, de immáron nem zárhatjuk ki a World of Warcraft II-t sem.

Mindezek nyilvánvalóan nem többek egyszerű találgatásoknál, és bármi is fortyogjon a Blizzard boszorkánykonyhájában, az a csapat egyik népszerű dizájnere, avagy Rob Pardo szerint nem mostanában fog kiderülni. Rob ugyanis az idei Blizzcon alkalmával úgy nyilatkozott a kíváncsi fanatikusoknak, hogy brigádja legújabb MMO-járól 2012 előtt biztosan nem fogunk hallani, abban az esztendőben viszont megtörténhet a nagy bejelentés. Ebből tehát annyit raktározzunk el magunkban, hogy valami - méghozzá egy MMO - biztosan készülődik a Blizzard műhelyében, de leleplezésére még várnunk kell egy kicsit. Ha pedig 2012-ben bejelentik, 2020-ban már talán játszhatunk is vele, nem igaz?
4 hozzászólás

Scal

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

Szerintem a fejlődés miatt. Hiszen még mindig csupán a 2003-as grafikát használják. Bár módosítva. És az Everquest rajongók is átpártoltak a 2-hez. Én is inkább a 3-al nyomom mint a kettes WarCraftal. Szóval azért van értelme. és közel 10 év alatt azért a technika csodákra képes ám. Csak gondolj bele, mondjuk egy mozgásérzékelős WoW, játszol is, meg közben le is dolgoztad a napi felesleget. Awsome!

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

Azt nem értem, hogy miért csinálna a Blizzard egy újabb MMO-t, ha egyszer a WoW a kategória legsikeresebb játéka. Egy esetleges WoW2-vel nem új embereket csalogatnának, csak jó néhányan a sima WoW-osok közül átpártolnának. Ennek meg nincs értelme.

válasz erre

Scal

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

engem tényleg érdekel, hogy tudnak ilyen nagy létszámú csapatok bármit is titokban tartani, hiszen manapság amikor pen-driveon, interneten, telefonon, stb ki lehet csempészni bármit, nem hiszem el, hogy nem akadnak páran akik csak a nejüknek megmutatnák a legújabb artworköket, stb. még fő, vagy munkahely vesztés terhe mellett is

válasz erre

Welar

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

Komoly lenne ha WoW 2 lenne. Ráadásul az új Cataclysm Trailer videó minőségű játék grafikával. Viszont nem hiszem hogy wow 2 lesz az az új mmo, de hogy akkor mi azt én is szeretném tudni.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Blizzcon 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja