Nem Geralt-é lesz a főszerep a The Witcher 3-ban

2015. május 03.
2.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Egyre közelebb van a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése, így hát nem csoda, hogy a fejlesztők egyre több információ közölnek, melyek között igen érdekesek is vannak, hiszen kiderült nem Geralt-é lesz a főszerep a történetvezetés során.

Nicolas Kolm, a játék küldetéstervezője a német Computerblind-nak adott interjújában fejtette ki, hogy szerinte a történet igazi főszereplője nem Geralt, hanem Cirilla, Geralt fogadott lánya.

A játékban a feladatunk az lesz Geralt-ként, hogy megkeressük és megvédjük Ciri-t, ám amikor valami nyomra bukkanunk, akkor átugrunk Ciri szerepébe és az ő szemszögéből is átélhetjük a történteket.

Mateusz Tomaszkiewicz, a csapat vezető küldetéstervezője elmondta, hogy amikor Ciri-t kell majd irányítani az teljesen más élmény lesz, hiszen más harcstílust alkalmaz, mint Geralt és több titkos varázslatot is ismer. Mivel Ciri-t nem akarták túl erőssé tenni így nem lesz olyan képessége ami Geralt-nak is van.
The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése, így hát nem csoda, hogy a fejlesztők egyre több információ közölnek, melyek között igen érdekesek is vannak, hiszen kiderült nem Geralt-é lesz a főszerep a történetvezetés során.'>
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 8 hónapja és 26 napja

Szerintem nem lesz ezzel gond. Elsőre nekem pl. furán hangzott a GTA-nál a 3 főszereplő, de most, hogy játszom, látom, hogy nagyon jól bele vannak szőve a történetbe a karakterek.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 8 hónapja és 26 napja

ez érdekes lesz csak jöjjön már

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 8 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

xpforever

9 éve, 8 hónapja és 26 napja

Érdekes lesz így. Tetszik, hogy több főszereplő van egy játékban (pl. GTA5-ben is).

válasz erre

rDAVE

9 éve, 8 hónapja és 26 napja

Elég fura döntés, hogy így oldották meg, kíváncsi leszek mennyire működik. Vajon, ha Cirilla lenne az egyedüli főszereplő és az apja csak AI, akkor mit szólnának a gamerek? röhögő smiley Erre is kíváncsi lennék, de ezt nem tudom már meg... Bár sejtem, Life is Strange is kapott érte hideget-meleget, pedig az új IP volt.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja