Nem a hardcore játékosoknak szól majd a Kinect Star Wars

2011. július 26.
2.1641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft újabb hadjáratot indított a hardcore játékosok ellen, a Csillagok Háborúja univerzumon alapuló videojátékok kétség kívül legjobban várt darabja, avagy a Kinect Star Wars ugyanis elsősorban a casual rétegnek, családoknak és gyerekeknek kíván szórakozást nyújtani.

Jorg Neumann, a Kinect Publishing vezére elárulta, hogy mintegy százmillió Star Wars fanatikus él világszerte, de ezek többsége nem tud ilyen témájú videojátékkal játszani. Ezen szeretne változtatni a jövőben a Kinect Star Wars!

Jorg szerint sem sötét koncepcióval, sem nehéz irányítással nem szeretnék ellátni az alkotást, ami így vezérlését tekintve semmivel sem lesz nehezebb, mint a szenzorhoz mellékelt Kinect Adventures mini-játékainak nagy többsége. A történethez hozzátartozik, hogy bár lehet 100 millió Star Wars fanatikus a világon, ebből igencsak kis réteg, amelyik videojátékokkal játszik és azok nagy többsége is inkább hardcore játékos. Erre enged következtetni, hogy a casual rétegnek készült Star Wars MMO alacsony, míg a hardcore arcoknak készülő Star Wars: The Old Reoublic már most, a megjelenés előtt óriási népszerűségnek örvend. Még egy Kinect játék tehát, amit nem kell megvennie a kemény magnak.
3 hozzászólás

Braddock

9 éve, 4 hónapja és 15 napja

Én nem tartozom a rajongók közzé!

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 18 napja

Úgysem vettem volna meg, de fájt volna a szívem ha jó gamma. Így nem fog.

válasz erre

marco

9 éve, 11 hónapja és 18 napja

Brilliáns! Jó hogy vártam, mindegy.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaWickedSick profiljaMarduk profilja