Nem a film történetén alapul majd a Jurassic Park játék sztorija

2011. március 14.
5.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a tervek szerint már áprilisban napvilágot láthat a Jurassic Park: The Game címre keresztelt videojáték, eddig vajmi keveset tudhatunk a programról.

Így többek között sem játékmenetéről, sem történetéről nem kaptunk átfogó és mindenre kiterjedő ismertetést. Pontosabban a mai nap reggelén befutott egy interjú, amelyet a Gamespot csapata készített az alkotás dizájnerével és írójával, Joe Pinney-vel, aki elmondott néhány érdekességet a cselekménnyel kapcsolatban.

Így megtudtuk többek között, hogy a Jurassic Park: The Game egyáltalán nem a film történetét követi majd, ellenben több olyan rész is előkerül, amelyek ismerősek lehetnek a moziból. Kiderült továbbá, hogy az alkotás betekintést nyújt majd a film konklúziója utáni történésekbe is, tehát amikor már mindenki elmenekült a szigetről, mi az azt követő történésekben is részt vehetünk majd. Izgalmasnak hangzik! Nem különben az, hogy a Nublar sziget új területeit is felfedezhetjük a játék segítségével. Nagyon reméljük, hogy áprilisig további információk is napvilágot látnak a nagy dinó-kalandról.
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 12 napja

sziakivagy













válasz erre

totyak

14 éve, 2 hónapja és 24 napja

Most lehet hülyeséget mondok, de mintha ezt én már hallottam volna akkor, mikor a játékból az első képek érkeztek. Valahogy úgy lesz felépítve, mint a Vissza a jövőbe játék.

válasz erre

marco

14 éve, 2 hónapja és 24 napja

Szerintem is hülyeség lenne a filmből játékot csinálni közel 20 év után. A BTTF-nél is bejött, hogy egy új sztorit kaptunk, itt is be fog. Várós.

válasz erre

Shade

14 éve, 2 hónapja és 24 napja

Jó, hogy nem, az nem illik játékba.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja