Nem vicc: saját Minecraft szervert indított a Vatikán!

2019. december 01.
4.4361
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy jezsuita lelkész, Robert Ballecer atya tervei között szerepelt, hogy elindítsa a Vatikán saját Minecraft szerverét, ahol a játékosok sokkal kevésbé toxikusabb környezetben tudják kifejezni magukat, mint bárhol máshol.

Az alábbi videóban mondja el ezzel kapcsolatos ambícióit az atya, és hozzáteszi, hogy a vatikáni Minecraft szerver célja az lenne, hogy összehozzák a játékosokat egy olyan közegbe, ahol kapcsolatokat tudnak építeni, amik aztán a való életben erősödhetnek tovább.

Elmondása alapján ez az egész kezdeményezés nem a technológiáról, de nem is a gamingről szól, hanem ez inkább ténylegesen egy eszköz ahhoz, hogy az emberi kapcsolatok kiépülhessenek. Hogy miért pont Minecraft?

Nos, augusztusban indított egy Twitter-szavazást, aminek az volt a kérdése, hogy mely játékon legyen vatikáni szerver, a győztes pedig a Minecraft lett 64%-kal. A többi résztvevő a Team Fortress 2, a Rust és az Ark lett volna. Mondjuk megnéztük volna, hogy egy Team Fortress 2-es darálás miként illik bele a Vatikán profiljába, de ez már egy másik sztori...

A szerver már fut, mindössze annyi van hátra, hogy elintézzék, hogy meg legyen bélyegezve a Vatikán nevével is hivatalosan.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

WarriorAutobot

1 hete és 6 napja

What?!?!
Hát erre befizetek!

válasz erre

Óriási, szakadok!

válasz erre

bekecs

2 hete

Azért valljuk be, rohadt nagy ötlet!

válasz erre

Na, Mentem imátkozni.

válasz erre

Hatalmas!

válasz erre

Patrik94

2 hete

Na neeeeeeeeeee!!!

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja