Nem vicc: Ronaldinho saját esport csapatot indít!

2019. október 05.
3.1121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ronaldinho nevével vélhetően még azok is tisztában vannak, akik egyébként cseppet sem konyítanak a futball világához, hiszen egy igazi legendáról beszélhetünk, aki sok-sok évig ott csücsült a trónon a legnagyobb focisták között.

Most egy teljesen másik területen fog szerencsét próbálni, nevezetesen az esportban, ugyanis az SCUF Gaming brand nagyköveteként tevékenykedik, a céljuk pedig, hogy inspirálják a kompetitív játékosok következő generációját, és hogy megismételjék azt a hatást az esport világában, amit anno Ronaldinho gyakorolt a valós fociban az emberekre.

A The Loadout szerint az R10 névre hallgató csapatába keresi jelenleg a fiatal tehetségeket, azonban egyelőre nem tudni, milyen játékokban mérettetnék meg magukat - talán nem tévedünk nagyot, ha megsaccoljuk a FIFA 20-t és a PES 2020-at. Ronaldinho egyébként már a Twitteren reklámozza a cég saját gyártású kontrollerét is.

6 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 5 napja

Boldog-boldogtalan e-sport csapatot állít össze, elég vicces. Előbb-utóbb szerintem ki fog fújni ez a téma és majd jön valami újabb.

válasz erre

marco

2 hónapja, 6 napja

VaPe írta:
Nem inkább egy normális sulit kéne csinálnia???
Arra nem kap olyan komoly támogatásokat. Nem hülye a csákó, most ez a legnagyobb lufi, kipukkadásik ezt fújogatja minden alkalmi vállalkozó.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 6 napja

Nem inkább egy normális sulit kéne csinálnia???

válasz erre

Vidoros

2 hónapja, 6 napja

Meghülyült a világ.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

Tuti hogy FIFA lesz.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 6 napja

O.M.G.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profilja