Nem vicc: hamarosan Thanos is bekerül a Fortnite: Battle Royale-ba!

2018. május 07.
4.0981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár egyelőre az Epic Games nem erősítette meg az Entertainment Weekly értesüléseit, azonban a lap munkatársai úgy tudják, hogy holnap egy újabb limitált ideig tartó játékmód érkezik a Fortnite: Battle Royale-ba, méghozzá az új Bosszúállók mozifilmhez kapcsolódva.

Az Infinity Gauntlet Limited Time Mashup névre keresztelt mód egy rövid ideig futó event lesz, aminek részeként a játékosok ugyanúgy indítják majd a mérkőzéseket, mint eddig, tehát 100 harcos beszabadul a pályára, azonban ott valahol - vélhetően mindig máshol - megtalálható lesz Thanos végtelen hatalmat adó kesztyűje is.

Hogy ennek birtokában mire lesznek majd képesek a játékosok, azt egyelőre nem tudjuk - csak sejtjük -, mindenesetre izgatottan várjuk az érdekes crossovert, ami állítólag Joe Russo és Anthony Russo fejéből pattant ki, a rendezők ugyanis nagy rajongói a játéknak, és ők keresték meg az Epic Games-t ezzel a különös ötlettel, akik bizonyára nem sokat teketóriáztak a döntéssel. Holnap kiderül, hogy igaz volt-e mindez!

Nem vicc: hamarosan Thanos is bekerül a Fortnite: Battle Royale-ba! - 2. kép

3 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

És ez után még idiótább lesz az egész játék.

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nevetséges. Mondjuk az is furcsa hogy a Marvel engedélyezte.

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ööööööööööö....

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja